nisanela Gelip gidip naftalin koklamak isteği hatta onu şeker gibi emiklemek istiyorum kafayı yicem kızlar şaka gibi 😄😄😄😄 böyle benim gibi bu durumları yaşyam var mı
asya1010 nisanela kokla ama yeme ölürsün valla 😂 Allah korusun bende rutubet kokusuna bayılırım hahahaha
deryabilir34 nisanela benim anneannem dayıma hamileyken çamur yermiş çok şükür bisey olmamış ama siz yemeyin naftalin bu sonuçta 😂😂😂
Gizm06 nisanela besin maddesi olmayan şeyleri aşermek gebelikte demir eksikliğini düşündürür hiç baktırdınız mı kan değerlerinize?
Simsimsimm Ben de evin içinde bile egzoz kokusu alıyorum canım öyle bir koklamak istiyor ki😂 senin yine ulaşabileceğin bir şey şükret ben bulamıyorum da😂
nisanela Simsimsimm offf egzos benzin uhu ben normalde de cok severdim kokularını ama şuan dahada bi arttı
Bebekgeliyorgeldi Simsimsimm aaaa 1haftadir bende egzoz asfalt ve benzin kokusu aseriyorum resmen😭 ve sleepy yuzey temizleme mendili kokusu🤣
Burakmerve Bendede toz deterjan var gelip gidip kokluyorum yememek için kendimi zor tutuyorum resmen ağzım sulanıyo ellerimi onunla yıkıyorum mahvoldu ellerim
nisanela Burakmerve ayyy oda cok değişikmişşş benimde dişlerimi fırçalarken yutasım geliyo öncedne böyle seylerim yoktu😄😄
nisanela ipos evet haklısınız bende içim içimi yiyor koklarken ama duramıyorumda günde bir kez kokluyorum🥹🥹
Annelikmghb nisanela naftalin zehirler aman tatlim 🤭 benim ilk gebeligimde sabun yemisligim var o olsaydi ye ben olmedim derdim sabun icimi temizledi heralde 😂
Buseyyz nisanela aynı durum bende de var elimde naftalinle gezer oldum 7 aylık hamileyim sonra sleepy kşraz çiçeği,lilyum böyle koklarken burnumu yakması bile hoşuma gidiyor iyice deli gibi bişey oldum 😂😂