Rukye34 benim de sizin gibi oldu, düşükle ve boş gebelikle ilgili başlık açmıştım hatta. 7’sinde düşük yaptım😔 dupaston kullanıyordum bıraktım 4. Günü düşük gerçekleşti inanılmaz yüksek bir sancılar ile. Fotoğrafını doktora gösterdim düşmüş dedi benim kesem 10,5 mm idi belki sizin gibi büyük değildi keseye göre son zamanlarda 4+6 çıkmıştı sata göre 7+2iken. 7’sinden bu yana hala bıçak gibi saplanmalarım oluyor, azıcık soğuk alsam şişiyorum. Dün akşam da çok oldu uyuyamadım hatta size de oluyor mu? Kanamalar kahverengiye dönüyo ama dün ki bıçak gibi saplanma ve sancılar sonrası kırmızı da geldi yine ve pıhtılar da. Doktor normal rahim kendini temizleyecek duvarı temizleyecek demişti. Kanaman bitince gel kontrol edelim demişti. Sizin nasıl geçiyor süreciniz?
Çok geçmiş olsun size de. 😔🌸 insan fiziksel paikolojik yıkılıyor resmen.
Bi de zehirler yazanları gördüm, Boş gebelik zehirlemiyor herhangi bi cenin oluşumu olmadığı için zehirlenme ihtimali olmuyor 2 ayrı doktor söyledi bana da. rahim ama parça kalsa bile gebelik var gibi algıladıpı için başka sorunlar olabiliyor.