Zeynep9120 derler-anne sagol gecti gitti o günler 3 yasnda kzm smdi ikinciye hamileym hastaneye giderken alıyorm gumus kapakları yanıma :)
4oglanannesi derler-anne kesinlikle duruma gore hareket et canim sen.baktin yara oluyor krem le geçmiyor alirsin Gümüş kapak ne olacak.
4oglanannesi derler-anne canim her emzirmede mecbur iki gogsude kullanıyorsun.ben biri sağı emiyorsa diğeri solu emdi….sonra biri solu emiyorsa digerj sağı emdi değiştirerek emzirdim hep ama iki göğüsude emiyor..ve emdikce süt çoğalıyor aklınızda bulunsun.insanlara kanıp hemen mamaya basvurmayin..
derler-anne 4oglanannesi yok Allah korusun mama düşüncede yok inşallah sütum olur onlarda emerler kimisi bütün bun bı memeye bı çocuğa bırakıyor sabah diğerine geçiş yapıyor ondan sordum
vesenben gezentianne ben de sipariş vermiştim bugün geldi, niye iki tane var diyordum ki yazınızı gördüm aydınlandım😁
gezentianne vesenben Ahaha evet kalkanın 2 başlığı var bi onu bi onu takarsınız hava alması iyi oluyor yara olmaz
4oglanannesi derler-anne farketemz o ya…ben sağ gogusle sol gogus arasinda süt vitamin farkı var diye duymuştum oyuzden değ tokuş yaptım hep.benim gibide olabilir tüm gün de olabilir sana kalmis
Handemhmt derler-anne bence gerekli değil benim hep yara olmuştu ilk 1 hafta bir sürü kremde kullandım gümüş kapakta denedim hiç bir işe yaramadı hatta sinirden o lohusa kafasıyla boşu boşuna para verdim diye hepsini camdan aşağı attım djfkdkfkk Ayva çekirdeğini suda beklet jel kıvamını alıyor onu sür valla gümüş kapak falan hikaye dersin bende onu bu uygulamasa birinden görüp denemiştim saniyesinde o sızlaması geçmişti.
Yogurtlupilav gezentianne ay katılıyorum kullanmış biri olarak. Kalkan neden out oldu bu kadar anlamış değilim, baya rahat geçirmemizi sağlamıştı.
gezentianne Yogurtlupilav Evet gümüş kapak hem pahalı hem alerji riski var kızarıklık yapıyormus sürekli takamıyorsun. Kalkan candır🤣
Eemmyy Kızlar merhaba, bu gümüş kapaklar ne zaman kullanılması gerekiyor? Doğumdan önce mi ya da emzirme sürecinde mi? Ve sürekli olarak kalması mı gerekiyor gece gündüz?
gezentianne Eemmyy Yara olursa yarayı iyileştirmek için takılıyor ama o aşamaya gelmemek için philips avent göğüs kalkanı öneririm
Momellaa derler-anne bende hiç bir işe yaramamıştı hatta gögüs ucu kremide bir işe yaramadı zeytinyağı sadece dindirmişti acımı 2 ay çekmiştim herkeste farklılık gösterebiliyor
Rvd derler-anne henüz doğurmadım ama bal mumu kapak aldım. Fiyatı da uygun. Çevremdekiler hep bunu kullandılar ve çok memnunlar.
Tuba-M55 derler-anne sağım yaparsam suyla yıkadım hem sonra sağdım emzirme yapacaksam da süt sıkıp ıslattım
Tuba-M55 4oglanannesi evet katılıyorum size. Herkes alıyor diye bişiler alıyoruz halbuki her bebek farklı her anne farklı