Yarın tam 40+0 oluyorum. Perşembe de doktor randevum var. Şuan normali bekliyorum evet ama 40 dan sonra hiç beklemek istemiyorum. Hamilelik bir ara çok zor geliyodu beklemek yoruyodu beklemek istemedim ama son 2-3 gündür bu durum değişti şuan daha çok bebeğimin sağlığını düşünüyorum açıkcası. 40 dan sonra malum kakasını yapma ihtimali suyun birden azalma ihtimali normalde haftalık olan kontrollerin 2-3 güne düşmesi beni tedirgin ediyor. O yüzden perşembe kontrolde doktorumla konuşup haftasonuna sezeryan randevu alıcam oda tamam derse. Bu risklere girmek istemiyorum gerçektennn. Hani bebeğim kaka yaparsa suyu azalırsa doğduğu zaman yorcaklar onu sağlık açısından yorulsun istemiyorum hiç onun yerine sonrasında olcak ameliyat sızısını çekmek daha kolay geliyo. Hem belki çok iyi geçer ameliyatım sonrası da kolay olur bilemeyiz ki kişiden kişiye değişen bir durum bu. Minik yavruma kıyamam ama o doğar doğmaz sıkıntı yaşasın istemiyorum hiç 😓 annesi zor zamanlar geçirdiği için hiç ilgilenemedi onunla sürekli ağlamaklı geçti hamileliğim adam akıllı besin de alamadım, bu kadar yeter diye düşünüyorum bilmiyorum doğru mu düşüncem ama bakalım. Dua edin sağlıklısı kolayı hayırlısı neyse o olsun inşallah. Tabiki hepimiz için 🌼