bky7 Arkadaşlar nasipse Ocak ayında doğumum olacak Kasım ayı indirimlerinden faydalanmak için bebek bezi almak istiyorum. Bazıları farklı markalardan aldık bebeğimiz hangisini severse iyi gelirse devam ettik diyor bazıları tek marka ilerliyor. Sadece fiyat yüzünden prima düşünmüyorum onun dışında önerilerinizi bekliyorum 🌸🌸💕💕
00Sevdanur bky7 bende nasipse Ocak sonu ikinci bebeğimi alacağım kucağıma oğlumda sleepy kullandım kızımda da yine sleepy ile devam etmeyi düşünüyorum güzel bezdi size de fikir olsun
Birbebekannesi01 bky7 küçük bedenlerde sleepy veya baby turco almayı düşünüyorum 4 ve 5 no goon markayı tercih ederim ilk oğlumda çok memnun kalmıştım
ttazeannee bky7 molfix kullanıyorum çok memnunum Yenidoğanken sleepy kullandım bir numara çok güzeldi ama 2 3 numaralara geçince kalitesi düşüyor maalesef. Sleepy kullanan bütün arkadaşlarım aynı sorunu yaşamış. O yüzden 2. Ayından beri molfix kullanıyorum sızma taşma sıfır
Tugcenurmiray Bende hamileyim ocakta dogum olcak allahım iziniyle bana prima önerdiler ilk zamanlar pişik olmasın ve sızdırma olmaz diye ablalarım eltim görümcem herkes onu önerdş onu aldım 1 -2-3numara İlerleyen zamanlarda degiştirirsiniz demişlerdi sizde öyle yapabilirsiniz ilk zamanlarda prima sonra baska markaya geçebilirsiniz bence çocuğunuzdan önemli degil bence fiyatıda 🥰
Candan2908 Ben de burada bekliyim 😅 benim de ay sonu doğumum olacam inşallah yenidoğan olarak sleepy bio natural almıştım ama her markette vs bulunmuyor malesef internetten kovalamak gerekiyor genelde 🥲 baby turco yu da çok görüyorum kullanan var mı acaba ?
1Ali Pure baby almıştım o kadar memnun kaldımki, hem incecik nefes alabiliyor poposu, sızdırma taşırma pişik asla yapmadı, bir paket hediye molfix gelmişti ondan memnun kalmadım mesela kaç kere sızdırma yaptı
Meryykb01 Prima veya molfix öneririm sleppy almak zorunda kalmıştım incecik kağıt havlu koyun unu işlevi görür azıcık şiş yapsa bile dışarı çıkardı yarım bıraktım o paketi molfixe döndüm geri gece boyunca akşam 8 den sabah 8 e açmıyorum bir kere bile taşmadı Sleepy de saat başı değiştiğim bile sızdırıyordu
Esracim01 Molfix pure and soft prima kalitesinde zaten. Hiçbir problem yaşamayayım fiyat da sıkıntı değil derseniz bu bezi öneririm. Sonrasında zaten Molfix mavi ile devam edersiniz. Sleppy den yana hiç yüzü gülmeyen annelerdenim hep sızdırma yaptı. Bez biraz şans işi. Ama yerli ve en kaliteli olan Molfix derim. Zaten 4.ayda fln bebeğin ritmine göre kesin daha uygun bez arar denersiniz. Ben e bebek indirimi takip edip uzun süre baby me de kullandım. İkinci yavrumu bekliyorum benim de inşallah doğumum ocakta olacak, bir paket Molfix aldım. Stoğa gerek yok her çocuğun teni ayrı çünkü.
gizem3435 bky7 Molfix kullanıyorduk ve sürekli bir taşma problemi ve pişik yaşadık. Sonra doktorumuza sorduk bizim doktorumuz Prima iyi demişti ama boykot ediyoruz kullanmıyoruz demiştik. Bize hak verip goon marka bebek bezinin de iyi olduğunu söylemişti. Şimdi goon marka kullanıyoruz. Bez incecik,güzel ve rahat ama mesela bir kez çiş yapsın hemen doluyor değiştirmek gerekiyor. Tavsiye ederim ama pişik derdimiz bitti çok şükür.
derler-anne bky7 Aralık’ta doğum olucak Allah nasıl ederse bı oaket sleepy aldım ama stok Bayb turcodan yapicam trendyolda tollu alımı com uyguna denk gleiyor cevremde de önerdiler kaliteli diye
Yogurtlupilav Hepsini denerim. İlk bebeğimde prima kullandım ama P&G ile bir gönül bağım yok. Pişik olmadı mı? Oldu. Yine olacak. Molfix ileri boyutlarda kolay bulunamıyor diye biliyorum ama kullananlar memnun.
muphem bky7 kızımda sleepy natural kullandım hep. Sızdırma durumu şöyle, bezi zamanı gelince bi büyüğüyle değiştirmeniz lazım. Yani mesela 4-9 kg diyor çocuk 7 kg yi geçince misal bi büyük beze geçilebilir illa o arayı beklersen taşma yapabiliyo. Kiloyu uydurmasyon söyledim şu an… ben ne zaman bi büyüğüne geçtim taşma sorunu yaşamadım. Onun takibini iyi yapmak lazım tabi aşırı büyük bez kullanmaktan bahsetmiyorum.. ıslak mendil de sleepy natural yenidoğandı hep ve hala tuvalette kullanıyorum kızım için hiç sıkıntı yaşamadım
muphem bky7 ben de şimdi indirim zManı diyerek yine dediğim bez ve ıslak mendillerden stok yaptım ( daha çok ıslak mendil tabi. Bez belli olmuyo çünkü bebek neyden ne kadar kullanacak) ama sleepy 1 no almadım bu sefer çünkü 1 aşırı küçüktü pek gitmemişti ilk kızımda. 3660 doğmuştu kızım. Bu sefer hiç almadım çok lazım olırsa zaten bi hafta kullanırım max onu da marketten alırım
Busakts bky7 ben ilk kızımda prime kullandım Buarada bence açık ara çok iyi bir bez ama fiyatları çok arttı . 2. Ve kesinlikle çok memnun olduğum sleppy bio natural serisi . Diğer hiç bir bez ve türünden memnun kalmadım . Molfix baby turca vs açar açmaz bile çok kalitesiz geldi bana hava almıyor gibi çok kalın ve hepsi çok tahriş yaptı