Lyla_46 doy5505 ben gebeliğimi öğrendiğimde ikiz olduğunu bilmiyordum kan testi vermiştim kan testinde 800 lerde idi ben haftası bayağı büyük diye düşünmüştüm ertesi günü doktora gittim 900 oldu ama tek bir keseydi bir hafta sonra bida gittiğimde ikiz olduğnu öğrendim
EsyaAa doy5505 ben 10068.29 ile öğrendim 4 haftalıktı şuanda dün tahlil yaptırdım 88850.00 9 haftalık 2 hafta önce ultrasonda baktı ikiz falan demedi ama değerim sizce neden o kadar yüksek olabilir birde sadece tek noktaya baktı tek kese gördü ilk hamileliğimdeki doktorum karnımda cihazı hareket ettiriyordu bu sadece tek noktaya bakıyor sizce ikiz olsaydı anlaşılır mıydı
TugceOrak İkiz gebeliğin beta ile alakası yok, keseden anlaşılıyor. Benim doktorum beta 3 bin üzerindeyken keseyi rahat görürüz demişti ve beta rakibime göre 3 bin üzeri olan gün keseyi görmüştük
Htcikizler Benim 2000 üstü çıkmıştı beta değerim ama betadan değil ultrasonda anlaşılıyor biz de ikinci kese görülmüştü
doy5505 Htcikizler ikiz gebelikte beta hcg normal tek gebelik gibi 2 günde bir 2 katınamı çıkıyor yoksa 4 katına mı?
Htcikizler doy5505 ben tekrar beta testi yaptirmadim doktor gerek duymadigi icin o yuzden bilemiyorum bunu
Htcikizler doy5505 bizim de ilk yok gibi görüldü ikinci kese doktor kaybolabilir dedi 10 gün sonra gittiğimizde ikinci kese de gelişmişti kalp atışı bile diğerinden 10 gün sonra duyulmuştu endiselenmeyin ikiz ya da tek sağlıklı olsunlar siz de sağlıklı olun önemli olan o💕🙏
Lyla_46 doy5505 bazen hemen oluşmayabiliyor sonradan gelişebiliyor ben ilk kontrol gittiğimde 1 kese vardı sonra birden bulantı vs başlayınca bir hafta sonra tekrar gittim iki kese göründü şuan 33 haftalık oldum
doy5505 Htcikizler cevabınız ve teselliniz çok teşekkür ederim. İlk hamilleliğim çok heyecanlıyım. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Htcikizler doy5505 sizi çok iyi anlıyorum heyecanınizı kaygılarınızı benim de ilk gebeliğim ve 6 yıl sonra gelen mucizelerimiz. 🙏💕🧿 inanın bana en önemlisi sağlıklı olmaları ve bizlerin sağlıklı gebelik geçirmesi. Rabbim dediğiniz gibi hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.🙏