Ssinem24 6 gibi lavaboya gittim aşırı derece kanamam oldu ve mor yumruk kadar bi parça düşürdüm 12 haftalık hamileydim sizce bebekmiydi o bu ikinci düşüğüm olucak suan hastanedeyim yatıl verdiler sabah doktor görücek
Alyadnz33 Ssinem24 mor düşük te plesanta parçası olarak adlandırılıyor yengemde olmuştu yatış verdiler bişey çıkmadı doğum yaptı korkma ama ultrason ile bakılması gerektiğini söyle bakılması lazım bebeğe bakın de içim rahatlasın de zaten bebek görünür kalbini dinlemek istiyorum de
Havvabektas Ssinem24 ağrın yoksa eski kan çıkıyor ağrın varsa düşük yapiyorsun benimde yoğun kanama pıhtı düşürmüştum çok korkmuştum hastanede yatış verdiler banada fakat ağrım yoktu çok şükür bebeğe bı şey olmadı 32 haftalık olduk
Baby_B Ssinem24 ben ilk gebeligimde 7.haftada yasadim Agri sancida vardi biraz Sonra hastane tuvaletinde dusurdum,agri olmadan. İnsallah sagliklidir tabi bebegin canim🙏 Niye ultrason ile bakmadilar,nöbetci doktor yok mu?
yesim-1 Ssinem24 o bebek değildir plesantasıdır. Üzmek istemem ama ben 9 haftalık evde düşük yaptım 1 ay önce bebeğimi elime aldım baktım canım herşeyi oluşmuştu. Ten rengindeydi. Mor parça bebek değildi yani anlayacağın 😢