Mimoza Ferritin değerim 16dan 2 ye düşmüş :( kendimi cok halsiz hissediyorum daha önce bunu yaşayan var mı
Endegerlimoglum Mimoza demirin düşük olması halsizlik yapar zaten. Sürekli uyku hali vs. Bende de var bende böyleyim
Mimoza Endegerlimoglum ewet sürekli uyku hali halsizlik var demir ilacı da kullanıyorm üstelik bebeğe bi zararı var mıdır
Endegerlimoglum GamzeCan kaçıncı haftadasin? Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz. Sen dikkat etmeye çalış. Zaten doktorun ilaç dışında başka yapabileceğin şeyleri söyler
Endegerlimoglum Mimoza doktorun mu verdi ilacı. O verdiyse bi zararı olmaz neden olsun. Hatta hamilelikte çoğu gebeye demir takviyesi bile yapiliyo
Mimoza Endegerlimoglum ilacı dr verdi bu kadar düşmesinin bebeğe bi zararı olur mu acaba kafamı kaldıramıyorum kaç gündür
Mimoza Endegerlimoglum 26+4 deyim şuan da dr um izindeymiş haftaya gidicem muayeneye inşallah bi sıkıntı olmaZ
Mimoza GamzeCan benm de aklıma o gelmişti ilaçlar yaramıyo sanki bana önceden de demir eksikliğim vardı şimdi bebek de alıyo galiba ondan bu kadar düştüü
GamzeCan Mimoza olabilir canm doktor kontrolünü öne çekebilirsen çek bide dinlen biraz ayakta kalmamaya calıs tek basına kalma dışarıda cıkma düşersin bayılrsın Allah korusun
Mimoza GamzeCan tamm canm teşekkür edeerim dr izne cıkmış maalesef gidemiyorm bu hafta salıya kadar beklicem 😞