19 Temmuz 2024 günü Tuzla Devlet Hastanesinde sabah yatış yaptıktan sonra damar yolu açılması sonda takılması kıyafet giyme vs hazırlandım ameliyata alınmayı bekledim tüm yakınlarım yanımdaydı beni motive ettiler canım eşim ben çıkana kadar gözyaşı içinde beklemiş (videosu var çok tatlı🤪) ameliyathaneye gittikten sonra önce ameliyata alınacak kişilerle aynı alanda bekletiliyorsunuz size sorular soruyolar o esnada 2.damar yolunu açıyolar sonra içeri geçiyorsunuz kollarınızı sağa sola aparatlar var oraya sabitliyorsunuz doktorunuz geliyor anestezi biçimi vs ayarlanıp siz mortingen bayılıyorsunuz😂 gözümü ameliyathanede açar açmaz kızımı sordum ve ağrım vaaaaarrr diye seslendim hemen ağrı kesici yaptılar sonra odaya geçirdiler. Odada sonda takılıyken acılı bi işlem oldu karnıma bastırırken aynı zamanda alttan elini sokarak temizlicem dedi orda bayılcam sandım 6-7 sn falan sürdü felaket bir şeydi. 2 saat sonra yürümeye başladım. Ezgi Er ameliyatımı yapan doktordu. Başından beri kendisine takipliydim muhteşem bi kadın. Ben kızımı ilk kucağıma odada aldım dünya güzeliydii ve 6-7 saat sonra anne karnında oluşan sıvıyı kusarak çıkaramadığı için boğulma tehlikesi yaşadı o yüzden ben hastaneden çıkana kadar yoğun bakımda gözetim altında kaldı bana söyledikleri saatlerde gidip emzirdim. Orada ki hemşireler tam anne gibiler maşallah onlardan da memnundum. Burcu hoca var yenidoğan doktoru o da iyiydi. Kötü diyebileceğim hiçbir tecrübe yaşamadım kızlar. Doktorumu hastaneyi hepinize tavsiye ederim. Şimdi 3 ay 17 günlük çok güzel bir kızım var Rabbim güzel günlerini göstersin sağlığından ayırmasın. Sormak istedikleriniz varsa buyrun cevaplarım😊