Kahvesever12 Kızlar bebegınızın renkli ultrason resimleri nasıl? Aydan aya değişiyor mu doktor 19+6 yken anneye benziyor dedi , bebek doğduğunda bile günden güne değişiyor sizde durumlar nasıl 🌸
meltemucr Kahvesever12 benim 8. Haftadan beri hep renkli ultrason fotoğraflarım. Şuan 23 haftalık yüzü belli oluyor kime benzediği ☺️
ruveyda_34 Kahvesever12 24. Haftamdaki detaylı resimde herkes bana benzetti ama değişir diye düşünüyorum 😃
Asi_07 Kahvesever12 oğlum ultrason resimlerinde babasının kopyası gibiydi doğduktan sonra alakası yoktu büyüyünce döner kesin dedik 8 yaşında hala benzerlik yok kızımda resimde abisine benziyo ama bakalım doğduktan sonra belli olacak ☺️
Kahvesever12 ruveyda_34 hahaha aynı 16 sında detaylı ultrasona gidicem çok merak ediyorum bende son halını 😂
Kahvesever12 Asi_07 bende ilk defa 19+6 da gördüm 350 gram felandı daha mınıcık doktor annesinin aynısı dedi 😂 ben doğduğunda bile bebegı kimseye benzetemem 6. Aydan sonra toparlanıp benziyor bebekler birine
User658383839 ceren-123 bende 20. hafta da 4D boyutlu ultrasona giricem acaba böyle mi oluyor 4D boyutlu 😁 Bilmiyorum kusura bakmayın şimdiden 🙏🏼❤️
Kahvesever12 Meryykb01 19 haftalık gördüm ben renkli , 30 hafta ve sonrası nasılsa öyle doğacağını bende düşünüyorum 🥰
Asi_07 Kahvesever12 kesinlikle şiş oluyorlar zaten bir süre bikaç aydan sonra az çok anlaşılıyor kime benzeyeceği☺️