tanhc Doktorum kanamam olduğu için progestan günde 3 kere kullan dedi. Vajinal olarak kullanmanı öneririm dedi. Günde 3 kere kullanan var mıydı aranızda
tm_007 tanhc devam eden kanama durumunda Kas için olan progesteron yani iğne daha doğru seçim. Kanama durduktan sonra vajinal fitille devam edilir diye biliyorum. Günde 2 kez sabah Akşam olarak
Deniiizzz tanhc ben de günde 3 kere kullanıyorum korkma benim kanamam bitmiş olmasına rağmen bir süre daha devam edicem onun hiç bir zararı yok doktorunuzun bildiği vardır muhakkak.
tanhc Hhh03 7+3 üm. Dün gelen yoğun değildi durdu ama bugün yoğundu 1 saat kadar sürdü. Yatıp dinlenince durdu şu an yok.
Mucizemmm_ Benimde aktif kanamam var hap kullanıyordum diğer doktorum vajinal al düşük riskin var dedi vajinal almaya başladım ama kırmızıya döndü birkaç gündür. Sizinki ne renk kanama
Elzeminval Benim de kanama alanım var 😔 doktor küçük dedi Progestan fitil verdi böyle olup sonradan geçen var mı nasıl oluyor 3.gebeliğimlk defa başıma geldi
Neslihan98 tanhc Benimde kırmızı renk kanamam ara ara oluyor günde bir defa iğne vuruyorum, günde 2 defa da ağızdan hap aloyorum doktorum kanaman olmazsa alttan al dedi
Hhh03 tanhc çok ayakta durunca genelde artıyo zaten dikkat edin inşallah sağlıkla kucağmıza alalım yavrularımızı 🤲🏻
yucarkanat Ben akşam 2 adet kullanıyorum. Kanaman durdu ama 1aydir devam ettiriyor doktorum. Bi sure daha devam edecekmisiz
tanhc yucarkanat bana da 12. haftaya kadar devam edelim dedi. inşallah hızlıca geçer bu süreç hepimize Allah şifa versin.
Yogurtlupilav tanhc ben de 2 kere kullanıyorum. Fitil olarak kullanamadım hap olarak alıyorum. Çenemde fln abuk subuk kıllar çıkmasından başk bir sıkıntı yok şükür. Ama baş dönmesi, mide bulantısı yapabilir dedi doktor.