Dtfo26 Hi_lal- benim de ilk bebeğimde parlaklık vardı bağırsağında. İlk hafta benim de kanama alanım oluşmuş ben kanama yaşamadım ama kanama olmuş içerde ilerleyen dönemde de bebek onu yutuyor ve parlaklık olmuş olur hiç sıkıntı edilecek bişey değil içini ferah tut
Hi_lal- Dtfo26 aslında detaylıdan sonra kendi doktoruma sonucla gittiğimde oda bende kötü bişey çıkacagını sanmıyorum dedi ama detaylı yapan doktor biraz korkutunca bizi çok telaşlandık. Size de de detaylıda mı gözükmüştü parlaklık
Dtfo26 Hi_lal- evet gözükmüştü doktorlarda biliyor aslında ama neden korkutuyorlar onu bilmiyorum kızım doğdu 3 buçuk yaşında hiç bi sorunumuz olmadı Allah’a çok şükür
Simge-T93 Hi_lal- hiç korkmayın herşey güzel gelecek, bir tek bağırsak parlaklığı varsa aslında korkulacak bişey yok ama doktorlar korkutuyor insanı çok farklı bi psikolojiye girdik anne olmak gerçekten bambaşka bi duygu aynı anda bir sürü duygu yaşıyoruz
hayrunnisa95 1017m doğum yaptınız mı acaba? Bağırsaklardaki durumla alakalı inşallah bir sorun yoktur