Baby_B Kizlar burada detayli ultrason yaptiranlar var mi🌸 20+4deyiz,22 .haftada gidicem Yorumlari cok iyi,oraya mi gitsem kararsiz kaldim Gidenler tecrubesini paylasirsa cok sevinirim
-sum- Baby_B gittiniz mi nasıl geçti? Bende bu doktoru araştırıyorum ücreti ne kadardı ay bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰
Baby_B -sum- Merhaba,22.haftanin başında gittim.Yaklasik 40 dakika sürdü.İlk 20 dk bakti ölcüm aldi sonra yuruyup gel dedi yeniden bi 20 dk bakti.Whatsapp üzerinden yaklasik 60 foto atiyorlar.Kızımızın yüzünüde gördük😊Genel olarak memnun kaldım ama daha önce ilk bebegimi karnima darbe alip kaybettigimi söylemis olmama ragmen bebek pozisyon degistirsin diye ultrason cihaziyla karnima sert sekilde vurdu.Doktoru biraz sert buldum sahsen.Normal muayene doktorum pozisyon degistirsin diye beni hareket ettiriyor.Karnima vurmuyor..Daha hassas olabilinirdi.Onun disinda temiz bir yer ve bilgilendirmeleri guzel yapti.nakitte 3500 tl odeme yaptik.Cok sukur bebis saglikli cikti
Baby_B -sum- cevap verdim ama uzun oldu galiba onay bekliyor yaziyor. Kisacada yazayim. 3500 tl nakitte Genel olarak memnun kaldik😊60 foto attilar wpden.Sadece doktor biraz sert.
-sum- Baby_B ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ☺️ aslında perinatoloji öneriliyor daha çok sanırım ama bu doktor radyologmuş biraz da ondan tereddüt ettim. Yorumları da hep çok iyi yazıyor Google’da. Fiyatı yüksek geldi mesela Medipol Pendik perinatolojiye sormuştum 3500 dediler orda perinatoloji yapıyor hastahane ortaminda bu daha makuldur diye düşünüyordum o sebepten
nerayaren mayıs ayında bende gittim 3000 falandı bir saat baktı baya detaylı sorduğumuz herşeyi cevapladı pendık meydanda bir polokilinik şuan 3500 falam fiyatı wp den attıyor fotografları biraz çıktı istemiştim ama olsun genel olarak iyi
Baby_B -sum- verdi evet Takipli doktorum Umut hastanesinde baran hanim.Herkese gitmeme izin vermiyor Bu doktor iyi oldugu icin ben sordugumda gidebilirsin dedi Raporu detayli olarak yazdilar
nerayaren -sum- tabi dosya gibi kagıt verıiyo 2 sayfa herşeyi yazıyo orda bebeğin doktorunuza veriyorsunuz sizde
Amineada Biz 2 gün önce 22. Haftada detaylı ultrason için gittik uzun araştırmadan sonra halil Mesut hocaya gitmeye karar verdik kendisi işinin bir hayli Ehli bütün sorularıma tek tek yanıt verdi ultrason yaklaşık 40 dakika sürüyor size 3 sayfa rapor ve whatsapp üzerinden 70 e yakın resim gönderiyorlar. Bebeğimizin kirpiklerine kadar ölçtü doktorumuz böyle hassas ve görüntü kalitesi yüksek bir cihazla çalışıyorlar biz yine olsa kendisini tercih ederdik.