Hulyaaaaa75 Vethekelif ayy inanamiyorm benm 39+5 artk gelsin yaaa 40 ida gecmissin aclman filan varmi canm bide kziin kac kilo benmki iri de korkuyorm nasil dogurcam diye ama cokkk istyorm normal olmasni 🤲🏻
Vethekelif Hulyaaaaa75 3740 su Pazartesi açılma bakmıyor doktorum benim yarın ilaç verecekler iste alttan başlamazsa Doğumum
Ceylanim Wish saglikla gelsin kuzucuk isnlaalh 😊😊 benimde 14 subatt sezeryan tarihim heyecanliyim cantam falan hazir degil ama hazirlicammm yavas yavas 😊😊
Wish Ceylanim 😊 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. (Size tavsiyem çantanızı şimdiden hazırlayın sonralarda daha da zor oluyor unuttuğunuz bişey olursa vakit varken eklersiniz)
pamuk_anne 1 saat sonra -4 olacağız. 40+4 olacağız hala gelmedi minik kuş. Stres gerginlik korku evham ne ararsan var. 😔
Wish pamuk_anne 😳 maşallah yerini epey sevmiş ki gelmek istemiyor😊 sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah
Wish Coolmom bu konuda ben hiç yorum yapmayayım çünkü herkesin acı eşiği farklı... benim için zor geçen bi durum belki sizin için çok kolay geçecektir ya da tam tersi... size tavsiyem kendinizi korkuya adapte etmeyin... şimdiden Allah yardımcınız olsun
YummyMummy Son 10 gun. Her an gelcekmis gibi ama bi yandan da hic gelmicekmis gibi geliyo oyle degisik 🤣 hadi kizim gel diyorum sonra da ay bugn hazir degilim dur gelme diyorum
Tuba_44 Wish şubatta bekleniyo ve uygulamaya göre 28 gün hala doğum şeklim belli değil heycanla bekliyoruz:)
Wish Tuba_44 son kontrolünüzde artık şekillenmiş olur sanırım... benimde bugün aşağı yukarı belli oldu