iremby Vethekelif hım oyle mi. Bir sey oldu mu peki? Nasil hemen anlasildi mi yedigi? Alindi mi hemen sezeryanla?
Vethekelif iremby yok normal Doğum icin gitti sancıyla zaten orada anlamışlar nasıl diye sormadım ama bildiğim kadarıyla su geliyor ya iste o yeşil olunca kakasını yapmış çocuk içerde oluyor.
Bileciklii Wish bız kavuştuk cok şükür allah hepınıze yardım etsın sızlerde sag saglım kavusun yawrularınıza
Vethekelif iremby birbirimizi anlamaya çalışıyoruz her gün her saat birbirimize bir şey öğretiyoruz beraber öğreniyoruz güzel yani Rabbim herkese nasip etsin
BaharErol Wish son 8 ama bende de birşey yok Çarşamba günü muaynem var ben doğururum diyordum muayeneye kadar ama 40 haftayı bulucam sanırım 😁
Vethekelif iremby Allah’a şükür her işimi yapabilir durumdayım ama annem var tabi ben közlerle ilgileniyorum bir tek sizde durumlar nasıl
iremby BaharErol bende cok oyle muayeneye kadar dogururum dogururum dedim. 40+0 olduk hala gelen giden yok🙈
BaharErol iremby Hayır birşey olmayacağına garantim olsa muayeneye gitmeyeceğim o derecedeyim ☺️ Ama korkudan gidicem gene nst normal muayene olup birşey yok deyip yollayacaklar kesin Wish Senle aramızda çok fark yoktu sanki değil mi? Çarşamba 39 oluyoruz biz