Vladia ben o hatayı yaptim sen sakın yapma şüphen varsa bekle benim vwrdi çıkmadı sonra gunum gecti bi sorunlar var diye beni üroloji olması lazım ora gebelik testi ve ultrason istedi detaylı rahim yumurtalık incelenmesi istendi kasiklarimda aşırı agri vardi sonra bende salık ocağına göstersem olurmu 2 gün beklemke istemiyorum sonucu dedim oda olur dedi bende gösterdim doktor yanlış sonuca bakti hamile degilsin dedi ama ben evden giderken emindim çünkü günüm hiç geçmezdi bende umut ettim salık ocağındaki eski tahlilime bakıp hamile degilsin dedi ben nasıl üzüldüm ağlayacaktım.sanki eşim ne oldu dedi bisey yok ama eminim hamileyim ama gözükmüyor dedim oda demekki yok bosver sıkma canını zamanı var dedi sonra beni ultrason cekindim oda doktor rahminde sorun var kamare ile izlenecek dedi ona bak sonuca demedim salık ocağına hamilelik testi gösterdim yok dedi dedim oda senin rahminde sorun var acil kadın doğuma git kamera ile bakılacak işlem.yapilmasi lazım ben nasıl ağlıyorum İnternette ona kanser felan dediler sonra kadın doğuma gittim oda baktı bence hamilesin dedi bende yok dedim oda ultrasonla bakalım dedi baktı sen hamilesin biseyin yok 6 haftalıga yakındı hani ginede emin olmak için kan ver dedi ben yok diyorum şok oldum çıktım.esjm ne odlu dedim hamilesin diyor dedim ama ben hamile değilim rahatsızım diye doktor antibiyotik yaoti acile kalktim 3 tane ağrı kesici karıştırıp vurdular sonra öğrendim vicdan azabı çektim berbat sorunlu bi hamilelik geçirdim sonra kaybettim doktora sordum oda hamilelikte ilaç kullanmak tehlikeli ondan oldu bu sorunun dedi o yüzden eminsen bacim.ben salık ocağına inandım umursamadı sen eminsen asla ilcak kullanma bazen yanlış sonuca bakılıyor rabbim gönlüne göre versin inşallah ben artık salık ocağına hiç bir kan sonucuma baktırmiyorum birinde kan tahlili verdim doktor bana tuz oranın dusuk tuz yemen lazım bol bom dedi doktora dedim böyle diyorlar dedim oda sen onlara bakma önemli değil hamilelikte tuz tüketmek ödem yapar sen normal beslen oyke biseu yapma dedi bence sen iyi bir kadın doğuma git sarıl ocağına güvenme benim başımdan geçtiği için diyorum