durugunes1 Kızlar bez ve ıslak mendil alacağım henüz almadım hangisini tercih ettiniz memnun kaldınız pişik olayı bebekten bebeğe değişir tabi ama sızdırma vs konusunda hangi markaları tercih ettiniz memnun kaldınız
BerivanLina durugunes1 kesinlikle molfix migrosta indirimdeydi istersen simdilik 1 numara al onunla basla . İslak mendilde molfix izotonik olani tercih et . Ben her iki bebegimde onlari kulandm bundada molfix aldm
startown durugunes1 kızımda 2yıl aktif olarak sleepy bio natural serisini kullandım.Islak mendilde de yine bio natural yeni doğan kullandım.Sızdırma pişik alerji yaşamadım.İkşnciyr hamileyim yine aynı marka aynı seri indirimde gördükçe stokluyorum.
SultannnA durugunes1 ıslak mendil uni baby kullanıyorum pişik yapmadı iyi geldi sleepy nin ıslak mendili koktu biraz bana
durugunes1 BerivanLina teşekkür ederm bende molfix ve sleepy arasında kaldım molfix bez için biri burada fazla büyük falan yazmış ama öyle mi acaba?
4oglanannesi BerivanLina aynen bende aynılarını aldım.4.cocugum olacak bu arada.hemen hemen tüm bezleri denedim ve molfix bana göre fiyat oalRkta kalite olarakta en iyisi..
BerivanLina durugunes1 yoo bir numarasi su an icin ideal ikide oyle ama sadece 4 numara kulot bezi buyuk. O da ztn cok ilerisi icin ben 3 yasindaki ogluma kullaniyordum 4 numarayi oluyordu . Siz 1 le baslayin ztn devam ederseniz bedenini buyuklugunu kendiniz ayarlarsiniz. Mesela bazilari 1 bumarayi bi paket bitirp 2 ye geciyor bazilari 1 numaradan 2-3 paket fln kullaniyor
durugunes1 SultannnA ayy kafam cok karısık ya napsam kararsız kaldım birinin begendigini bi baskası begenmemiş 😅
melike180423 ben sleepy aldim ama sadece bir paket aldim onu cok onerdiler stok yapmadim nolur nolmaz her bebek ayni bezi kullanamiyor sonucta o yuzden denemek icin sleepy aldim eger bi sorun olmazsa ondan devam edicem islak mendili de ayni sekilde sleepy