Mucizemmm_ Canım bende adetten 5 gün sonra test yaptım pozitifti yumurtam çatladığı günden itibarende lekelenmem vardı. Hala da oluyor sen kendine biraz dikkat et adetin geçince test yap
Sssbbbs Mucizemmm_ anladım teşekkür ederim bu ay kullanmadım ovülasyon falan ne zaman çatladı hiç bilmiyorum bu aydan çokta ümidim yok açıkçası bekleyeyim biraz daha🤗
momBg Mucizemmm_ çok sevindim sizin için öncelikle 🌸bende regl günüm yarın ama bugün ilk kahve sonra açık kırmızı arada geliyor regl oldum sandım inşallah gebelik vardır bendede
Bero02 Mucizemmm_ ben de tamamen aynı durumdayım doktorum normal dedi ama bu kadar uzun sürünce endişeleniyorum ister istemez
momBg Sssbbbs yok canım çünkü 2 yıldır deniyoruz şu son 2 aydır yapmıyorum çünkü aşırı etkiliyor o negatif yani anlatamam ama eğer ki kanamam çoğalmazsa yapıcağım🌸🌸
Asyarslan60 Sssbbbs canım bende Pco var beklenen adet tarihinde sadece sildikçe gelen kahverengi leke geldi 3 gün sürdü ama az az ,senin nasıl?bende de test negatif
ikranurayaz_mom Sssbbbs belki yerleşmedir genelde yerleşmeden sonra testler pozitife dönüyor canım ben kızımda lekelenmem oldu ve 1 hafta sonra beta 4000 civarıydı
Sssbbbs kuelkedisi açıkcası pek üstüne düşemedim iş dolayısıyla doktora gitmek istiyorum bu ay ona gözükeceğim en son temmuz da kimyasal geçirdim sonra da herhangi bir gebelik olmadı