Psk1998 Kızlar merhaba, reglime 5 gün var 10 kasım bat günüm bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi sizce doğru olabilir mi 🥹 fotograf nasıl paylaşılıyor bilmiyorum
Evin1234 Psk1998 ayy var gibi kan verin benimde bat 10 bekliyorum bende cumaya randevu aldım inşallah güzel haberi bende alırım 🫶 ne gibi belirtilerin var aceba 😊
Edasusari Psk1998 benim de bat 10. Kader test yaptım negatif çıktı ama ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Normalde önceki gebeliğim de de ovulasyonla öğrenmiştim. Acaba kaset test erkenden göstermiyor mu ? Bi de kaset test mi denesen görünecek mi acaba merak ettim 😂
Psk1998 Dilankrca bir kere kaybettim 5 gün varken böyle ama inanamıyorum suan çok şaşkınım umarım vardır 🥹
Psk1998 Evin1234 tekrar aynı testten yaptım şimdi dayanamadım bişey çıkmadı hayal kırıklığı oldu galiba bel ağrısı gögüs ağrısı var ama sanırım gebelik yok
Psk1998 Edasusari kaset test gecikmede görünüyor sanırım bu yaptığım erken gebelikti acaba sabah mı yapmam gerekiyo anlamadım yalancı pozitif belki de ama silik çıkarır mı ki yalancı pozitif
Psk1998 @“maybemom”#p34527860saat 2 bucukta yaptım silik akşam test yaptım yine yarım saat önce bişey yok ama bitki çayı felan kahve içtim ondan mı acava silik ya zaten idrar rengi koyu iken pozitif çıktı