Ada25052025 Ovülasyonda 15. Günüm kızlar ilk 3-4 gün ikinci çizgi bir tık belirgindi ama artık ikinci çizgi çok hafif döngüm 30 gün ve aksamda yapsam öğleden sonrada hep aynı 2 saat önce sıvı alımınıda kesiyorum 😔 böyle olunca umutsuzluğa düşüyorum
Eldgrn Ada25052025 herkesin döngüsü ayın ortasında olmaz bazıları başında bazıları sonunda görür siz mutlaka testi yapmaya devam edin. Eğer ki yumurtlama görmezseniz belki testler bozuk olabilir Ondan göstermemiş de olabilir
abbasova14 Ada25052025 bu ay yumurtlama olmayadabilir bu normaldir canım sen gene denemeye devam et. Olmadı gelen ay inşallah
Patito__ Ada25052025 ilkkez yaptiysaniz daha vardir belki Bnde 29/30 gunde bir olurum ortalama 18-20. Gunler genelde pik gorurum 17 den erken hic gormedim.
Tgb_smh Ada25052025 Bende ovülasyonla hamile kaldım canım gördüğüm her ovülasyon testi koyulasmıyor başlıklarına yazıyorum,benimde hiçbir zaman koyu olmadı diğer günden koyu olan günü değerlendirdim şuan 17 haftalık hamileyim testimi atacağım bak moralini bozma belki sende öylesindir.
Eldgrn Ada25052025 değildir ama şansınıza yumurtladığınız gün göstermeyecek tutar bozuk testin yani bozuk testi o gün yaparsınız o anlamda diyorum. Ama takibini yapın mutlaka sonlarına doğru yumurtlayan çok oluyor. Her kadının yumurtlamadaki bir döngüsü farklı oluyor kimi adeti biter bitmez oluyor kimi adetine bir hafta kala bile yumurtlayabiliyor
betlulk05 Nursotu bende bu markayı yapıyorum da bende ilk çizgi hemen belirhinleşiyo ikincisi baya geç belirgin oluyo sizde de aynı mı
betlulk05 Nursotu  Adet 29 ekimde bitti
Ada25052025 Eldgrn  Bu skeilde benimde
Nursotu Eldgrn her ay adet oluyorum son iki aydır düzenli hatta ama genelde 22 28 30 32 bu şekilde değişiyor ben kendimi bildim bileli böyle
abbasova14 Ada25052025 regliden bittikten hemen sonra başlayın. Ve günlük bir test yapın mesela ben saat sabah 11 de yapıyordum tabi benim testim o şekilde olması gerekiyordu, testen testede değişiyor saaatleri aynı saaate yapmaya çalışın aradan 24 saatten fazla geçmesin
Nursotu betlulk05 evet evet benimde öyle beş on dk sonra netleşiyor normaldir heralde 😂 sizin kaçıncı gününüz bugun
abbasova14 betlulk05 5 10 dk içinde değerlendirilir 15 dk sonrasını dikkate almayın yazar testlerde genelde
abbasova14 betlulk05 Bazı aylar yumurta tam olgunlaşmadan çatlar veya hiç çatlamaz yada testte sıkıntılı olabilir ben 30 lu almıştım 10 adet sıkıntılıydı allahtan ovulasyon günümü düzgünğ denk geldi
Marshmellom Nursotu ikinci çizgi kötü çıkmış o yüzden sordum.bende de vardı yumurtlama problemi yaşıyordum