Anneol_04mak Cnm inanarak ve isteyerek yap bebek olacak diye değil Ya Şafi de her icisinde kafandan bebek düşüncesini at.. Ben sırf laf sokacaklar diye misafirliği kestim kayinvalideme dahi biz korunuyoruz dedim yeterki üstüme gelmesin diye.. bıkmıştım artik bebek konusundan.. Her gelenin bebek var mi olmuyor mu demesinden. Zaten ben yumuşak başlıydim kimseyi kıramıyorum en iyi çözümü evden uzaklaşmakta buldum. Dua et Allah en güzel vekildir ona ac kendini yeri geldi mi dökülsün gözyaşların ona anlat derdini... Bak cnm eşimiz en azından destekcimiz ya olmasaydı.. Ben ilk klomenle gebe kaldım ve kaybettim bebeğimi 6 haftalıkken.. sonra tekrar klomen denedim iki defa olmadı çünkü kafamda bebek yapmayı şartlamıştım. Karar aldim yukarda anlattıklarımi... Sağlıklı besledim zayıfladım fazla kilom olmamasına rağmen daha da mutlu oldum kendimi derslere verdim. Soğan kurunu yaptım hayıt tohumu içtim. Incir yedim bol bol.. Ya Şafi ismiyle Allahtan bekledim ve şimdi 5 hafta 6 günlük gebeyim. Şimdide düşük tehlikem var kanama oluyo ama napayım cnm kafana tak tak nere kadar biliyorm ki Rabbim en iyisini bilir ona bıraktım duadan başka bişeyim yok.
Kendini bırakma sakın böyle yaparsan olmaz biz güçlü kadınlarız 😉