Brgmde Her gün iki anaöğün yapmak beni çok zorluyor 14.00-15.00 gibi yemek yiyince akşama doğru gene acıkıyorum Neler yapıyorsunuz?
PinkBerryy Ara öğün yapmak gerekiyor o kadar uzun süre aç kalmak iyi değil gebelikte zaten, aralarda çiğ kuruyemiş, kefir yoğurt ya da tahıllı ekmekten kaşarlı tost yiyorum. Akşam yemeğini mi 15.00de yiyorsun anlamadım ?
Brgmde PinkBerryy 3 de akşam yemeği değil öğle yemeği yiyorum evet kahvaltı erken yapınca 15.00 da fındıkla kefirle meyveyle vs doyulurmu sizce? Onu sormuyorum zaten sorduğum ikinci acıkmaya neler yapıyorsunuz. sizler nasıl acıkıyorsunuz diye merak ettim
Brgmde Leyla988 3 de akşam yemeği değil öğle yemeği yiyorum evet kahvaltı erken yapınca 15.00 da fındıkla kefirle meyveyle vs doyulurmu sizce? Onu sormuyorum zaten sorduğum ikinci acıkmaya neler yapıyorsunuz. .
Leyla988 Brgmde ben açıkınca yiyorum ya hiç takmıyorum😂😂 26 haftalık hamileyim ben amma hiç kiloda almadım 75 le kalmşdm öylede devam ediyorum sonra alırmıym bilmiyorum yemeyme hiç sınır koymadm