Gizemnur1111 Merhaba arkadaşlar ikili tarama testinde düşük de olsa risk çıktı ama esne kalınlığı burun kemiği normal fetal dna yaptırdınız mı nasıl ilerlediniz başına gelen var mı
Ssinem24 Gizemnur1111 merhaba suan bende aynı durumdayım 1/157 cıktı bendede usgde ense kalınlığı normal ve burunu vardı
Aslaninannesi_ Aslaninannesi_ benim 1/88 çıkmıştı doktorum ensesi 5 6 mm değil burun kemiği de var birşey çıkacağını sanmıyorum diyip bana bırakmıştı fetal dna testim temiz geldi . İkili tarama testi adı üstünde tarama tanı değil ve doğruluk payı yok o yüzden boşuna stres yapmamanızı öneririm
Gizemnur1111 Aslaninannesi_ evet benim doktorum da bana bıraktı yaşım da genç yaptırmak istemedim eve gelince kararsız kaldım sizin riskiniz bana göre daha mı fazla oluyor yani kafam karıştı
Aslaninannesi_ Gizemnur1111 evet sayı düştükte risk artıyor benimki yüksek riskliydi ve şimdiki aklım olsa yaptırmazdım
Gizemnur1111 Aslaninannesi_ teşekkür ederim 🙏 Dediğiniz gibi bu tarama sonuç ne olursa olsun doğurmak istiyorum zaten içimi rahatlattınız açıkçası
Aslaninannesi_ Gizemnur1111 ne demek canım sen dua et geris Allah’ta merak etme birşey çıkacağını sanmıyorum