Asyarslan60 Nursena2 ay bendede pcos var şeker vs yok istesem verir mi bana da ilaçsız regl olamıyorum
Cigdemcoskun Nursena2 yumurta gelistirmek icin. Doktorun dedigi sure kullaniyosun sonra kontrole gidiyosun yumurta istenen boyuta ulasirsa catlatma ignesi oluyosun.
-Papatya33 Bende kullaniyorm pcos da tedavi yönteminden biri. Yumurtaligin düzenli çalışmasını da yumurtlamayi da sagliyormus doktor mutlaka kullanacaksın dedi. İlk gebeligimde de kullanmistm
Nursena2 -Papatya33 bana da bugün verdi aynı sekilde pcos için yardımcı oldu mu size gebe kalmada yada pcosta?
Ftma4 -Papatya33 ben de kullanıyorum 6 ay boyunca kullanmam gerekiyor Muş 1 su dolmadan kullanmayı bıraktım hemen devam edeyim
bebegimibekliyorum__ Cimcime30 ben bir ay kullandım çok şükür diğer aya hamile olduğumu öğrendim darısı sana canım
Nursena2 bebegimibekliyorum__ hayırlı olsun🥹 Bunu sürekli mi kullanmamiz gerekiyor? Bana bı kere yazdı ama tekrar yazdır yada gel demedi
Cimcime30 bebegimibekliyorum__ Bnde ıkk ayda kalırdım belki ama esım sehırndısındaydı yumurtlama zamanında
bebegimibekliyorum__ Nursena2 hamile kalana kadar kullanmalısın bence, çünkü yumurta tembelliğine çok etkili teşekkür ederim 🤩
Nursena2 Asyarslan60 şeker bende de yok ama pcos var onun için verdi ve etkili en sevdiğim ilaç dedi hatta ekstra yanına adet söktürücü de verdi bende 2 aydır olmuyorum
Asyarslan60 Nursena2 ya lütfen deneyimini paylaş bizimle burada çünkü bende adet olmuyorum ve ovülasyonda yumurtlama göremiyorum
Nursena2 Asyarslan60 bence doktora gidin verir size de adet söktürücü ben bı doktora gittim o vermedi başka bı doktora gittim toplam da nerdeyse 2 ay regl olmadım verdi hemen
Asyarslan60 Nursena2 adet söktürğcğ veriyorlar genelde ama glifor u çok duydum onu versin istiyorum iyi gelirse