Cimcime30 Kızlar enfeksıyon var sanırım bende sarı akıntı var sureklı geliyor gebelıge engel mı bugün pık olmuştu ovulasyon degerlendırcem ama bılmıyorum ya
Anne2829 Cimcime30 evet maalesef engelmiş spermleri öldrüdüğü için yumurtalığa ulaşmıyormuş.şiddetli kanama ve dayanılmaz ağrıyla doktora gittiğimde enfeksiyon olduğumu öğrendim ve yeni değil iki aylık birikmiş mesanede aşırı ödeme dönüştüğünü söyledi gebelik düşünürsem engellediğini ilaç fitil kullandım 10 günde geçti 🙏🏽
Anne2829 Cimcime30 benim normalde böyle bir problemim olmadı hiç ilk defa başıma geldi doktor söyleyince bilgi oldu banada bir kızım var şuan ikinci gebeliğim Rabbim sizinde gönlünüze göre versin 🌹
Anne2829 Slmcnmyeniben evet alttan detaylı muayene oldum önce sonra idrar tahlilide yapıldı ama doktorum iyidi 10 günde tamamen geçti 🙏🏽
-Papatya33 Benim arkadaşımın idrar yolu enfeksiyonu vardi hatta çok yüksekti gebe kalamadı. Tedavisini oldu iki ay geçmedi gebe kaldı
Kkubranurr Kızlar merhaba idrar yolumda hafif enfesıyon var ama gebelik şüphemde var evde yaptığım gebelik testinde çıkmadı kan versem çıkar mı bilgisi olan var mı acaba yani enfeksiyondan dolayı gözükmüyorda olabilir mı yardımcı olursanız sevinirim