Crown23 Fikriyee merhaba banada doktor geç döllenme dedi sata göre 6+4 ama ultrasonda 5+2 çıktı kese vardı ama bebek göremedik bizde cuma günü kontrol var bende boş gebelik diye korku sardı içimi
Fikriyee Crown23 Benimde aynı şekilde doktor sağlıklı bir kese kötü düşünme falan dedi ama korku çöktü icime inşallah güzel haberler alırız 🙏
Crown23 Fikriyee bende hocam insallah bos gebelik olmaz dedim pozitif düşünüyoruz sağlıklı gebelik inşallah dedi hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah 🤲
Crown23 Fikriyee merhaba doktora gittinizmi ben gittim kalp atışını bile duyduk ama bu sefer 7 haftalık çıktı 😂🤲
Fikriyee Crown23 bugün gittim çok şükür duyduk kalp atışını 🥰 sizin adinizada çok sevindim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Fikriyee Hatice25- merhaba evet duyduk 13-14 gün önce gittiğimizde yarın yine kontrol var, sizin ne kadarlık 😊
Hatice25- Fikriyee benim normalde son adet tarihimi göre 9+5 ama uyumsuz vede bebek oluşmuş kalp atışını duyamadık. 1 hatfa sonra gel dedi ancak umudum o keder azaldıki .
gunesveguney Fikriyee canım endişelenme benimde 1 hafta geç döllenme olmuş, son adete göre 5. Haftamda gittim kese görünmedi 1 hafta sonra gittim anca kese göründü içinde bebek yoktu sonraki hafta çokkkk zayıf duyabildik kalbi de