basakc36 Kızlar bebeğim çok hızlı emiyor sonrada öksürüyor çok korkuyorum. Max 10-11 dakika emiyor. Boğulur gibi yapıyor öksürüyor korkuyorum ya sizde yaşıyor musunuz bu durumu
nur53___ basakc36 jer dakka 😄 artık alıstım sakince kaldırıp sırtına vuruyorum benimde pek boğulma huyum var😄
06Pembemavi80 basakc36 sütünüz çok geldiği için oluyordur büyük ihtimalle. Bende çok yaşamıştım. Çok yatarak emzirmemeye dikkat edin. Göğsünüzu tutarak emzirin süt hizli gitmesin. Yani öyle yapardım ben 💁🏻♀️
Echanim basakc36 ay benimkide öyle ,🥹ilk baslarda korkuyordum ama alıştım öyle olunca kaldırıp sırtına hafifçe vuruyorum süt geliyor acelede ediyorlar ister istemez boğazlarında kalıyor 🥺
Cnhavva basakc36 sutunuz tazyikli geliyodur emerken gogsunuzu arada sikar gibi yaparsaniz sutu kontrol edersiniz bununla ilgili internette de bilgiler bulabilirsiniz sutunuze yetismeye calisiyodur bebek
MrsKiss basakc36 Kendi tükürüğünde bile boğuluyor bizimki hemen yan çevirip sırtına hafif vuruyorum toparlıyor
ebrarsamet_ İlk zamanlar bende panik atak geçiriyordum resmen bu huyu yüzünden, hala daha devam ediyor ama alıştığım için kontrollü şekilde çevirip bekliyorum eğer çok tıkandıysa geçmiyorsa hafif sırtına vuruyorum çözüm bulamadım maalesef 😮💨
ASE6154 basakc36 sütün tazyikli geliyordur canım göğüsünü elinle sıkıştırıp hızını kesebilirsin biraz, öksürdüğünde sarsmadan kaldır ve gazını çıkarır gibi sırtını pışpışla😊