BuketKrnn İlişkiden kaç gün sonra gebelik testi yapıp öğrendiniz kızlar? İlişkinin üstünden 16 gün geçti sol kasıkta eğilince veya bacak bacak üstüne atınca ara ara batma var. Kafam karıştı negatif görmek istemiyorum beklemeli miyim ?
Emsal_swvinc1 BuketKrnn ilişkiden sonra gebelik testi yapmayın lütfen böyle saçma takiplerle kendinizi strese sokmayın , düzensiz regl döngüsüyle hele hiç olmaz o , düzensizde olsa belli tahmini bi tarihi olur o zamanı bekleyin. Sabırlı olun
Patito__ BuketKrnn varsa cikar yuksek ihtimal. Cikmassa da beklenmeli gec dollenme olablr. Veya adet gelir. Adet duzensizmis sonra ilişki olduysa onlarda da kalma ihtimali vr yani son iliski baz alinmali bu durumda.
BuketKrnn mamaofgirls maalesef bi tarihim yok adetim düzensiz ama yumurtalarıma da bakıldı sayı gayet normal pcos teşhisi konmadı 🤦🏼♀️
Tugceozturkk Adetten 4gun once ogrenmistim :) Ama erken ogrenmenizi degilde zamninda ogrenmenizi tavsiye ederim adetten bir hafta bir gecsin derim ben :) hersey daha net olur
mamaofgirls Tugceozturkk BuketKrnn BuketKrnn son adet tarihinizden 28 -32 gün geçtiyse eğer bakın derim açıkçası ama çok heyecanlı oluyor insan tahmin edebiliyorum inşallah gönlünüzden geçen olur 🤎
Bbbbbbbbb BuketKrnn 16 gün geçtiyse varsa kesin çıkar canım, ben 13. Günde öğrenmiştim idrar testinde
BuketKrnn Emsal_swvinc1 bütün tetkiklerim yapıldı doktorlar sadece son dönemde hızlı kilo artışına bağlıyor
Emsal_swvinc1 BuketKrnn o zaman önce kilo artışını kontrol altına alın haattta aldığınız fazla kiloları verin daha sonra gebelik için adım atın daha sağlıklı olur benimde binada kilo alımım oldu ve kilo alımımla birlikte regl düzensizliğim başladı hiç bi sorun yok dediler kilo verdim hemde sadece aldığımın yarısı kadar ve gebelik elde ettim düzensiz regl varken yumurtlama gününü tutturamayabilirsiniz
BuketKrnn Emsal_swvinc1 evet diyete başladım haftaya da spora başlayacağım. Normalde bir şey yoktu düşük yaşadım düşükten sonra 10 kilo aldım bir daha da adetim düzene girmedi zaten 🤦🏼♀️