Sburcak cansu_dgn bir kaç gün sonra gebelik testi yap bence canım 💐 ben 7 kere birliktelik olduğu ay hamile kaldım diğer zamanlar 10′un altına düşmezdik 😊
cansu_dgn Sburcak bu ay hiç kafama takmadım ovülasyon testi bile yapmadım kuzum eğer varsa ben şok 😂😂
cansu_dgn Tugbaguler evet negatif görmekten bıktım artık regl geçmedikçe test yapmama kararı almıştım canım
Tugbaguler cansu_dgn en mantıklısı erken öğrenmek bence daha stres o yüzden inş geçer reglin de pozitif dersin bize de umut olursun 🫶🥰
Sburcak cansu_dgn zaten düşünmeyi biraktiğin an oluyor tecrübe ile sabit bizzat yaşadım 🤭 kalbindeki ne ise umarım o sonucu alırsın canım bize de haber vermeyi unutma 💐
cansu_dgn Tugbaguler inşallah vardır canımm inan her ay hayal kırıklığından bıktım o yüzden bakalım ne olacak ❤️
danla2711 cansu_dgn bende 1 ayda 3 kez birliktelikten hamile kaldığımı söylesem😂🥰 ve regliden 1 hafta önce test yapıp negatifi gördüm aynı ay reglim 8 gün gecikti test yaptım ve pozitifti hayırlısı olsun hakkında inşallah♥️ ve benimde kafama takmadığım ayda oldu umut vermek gibi olmasın tabi ama olabiliyor bu hayatta herşey
cansu_dgn danla2711 darısı başıma inşallah ❤️❤️❤️ çok istiyorum bebeğim olsun ama psikolojik olarak çok yıprandım. O yüzden bu ay saldım düzenli ilişkiye bile girmedim ama adetim yakınken bu ovülasyon testinin koyuluğu beni ümitlendirdi 🥲
danla2711 cansu_dgn en kısa sürede Rabbim seni müjdelendirsin 🥰 dileklerine kavuş inşallah🥰 reglinin gecikmesini bekle bakalım ne olacak🥰 Bazen tam ümidini kestiğin an herşey güzelleşiyor 🐥 bekliyorum güzel haberlerini 🫶bebişim ve benim kalbim seninle olsun
Senamstf Canım ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay sadece 2 kere birliktelik yaşamıştım 🙈 hiç ihtimal bile vermiyordum çünkü gün aşırı denediğim aylarda olmamıştı aman hiç doğru düzgün ilişki olmadı hamile olamam dedim meğer hamileymişim 🙈
cansu_dgn Senamstf aynı bende öyle hiç ihtimal bile vermiyorum inşallah bana da sürpriz olur kuzum 🥰 şimdi bi ovü testi daha yaptım böyle koyu çıkıyor yumurtlama mı bilemiyorum
cansu_dgn danla2711 canımm aminnn çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤️❤️❤️ inşallah bana da nasip olsun bu güzel duygu