Cemileakn Arkadaşlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum elhamdulillah dr kanama vs bunlardan bahsetmedi ama önlem amaçlı progestan verdi ben bunu fitil olarak mı kullanıcam yoksa ağız yolu ile mi bunu sormayı unutmuşum yardımcı olur musunuz
Seherr Cemileakn fitil yoluyla etkisi daha çanul oluyo ve yan etkileri yok bende fitil olarak kullanıyorum sabah akşam kullandıktan sonra biraz uzanıyorumki hemen akmasın
GozdeCemre Cemileakn ağzınla al çok halsizlik yaparsa fitil şeklinde öneriyorlar diye biliyorum canım bende kullanıyorum 100 mg ağız yoluyla
Ummuskaan Cemileakn ben fitil gibi kullanamadım canım beceremedim huylandım baya ağız yoluyla aldım başlarda baş dönmesi yapıyordu sonra alıştım
Cemileakn Seherr Seherr ben bir tane kullanıcam akşamları yatmadan önce al falan dedi ama nasıl kullanıcağımı sormayı unuttum
GozdeCemre Cemileakn aynen iki türlü de kullanılıyor ağızla aldığın zaman çok Aşırı yan etki yaptığında fitile dönüyorlar bana Öle demişti en azından aynı fitili iki şekilde de kullanabilirsin canım
Ummuskaan Cemileakn nasıl istersen canım içtikten sonra biraz uzan ama ilk başlarda baş dönmesi yapıyor sonra alışırsın