Baby_B Kizlar gittigim hastane özel,doktorumun takibindeyim Detayli ultrasonu radyoloji bölümü yapiyormuş 3500 küsürmüs Sizce perinataloga mi gitmeliyim?Yoksa kendi hastanemin radyoloji bölümüne mi?
ozgmom Baby_B Benim doktorumda direkt radyoloji bölümünden randevu al dedi gittiğim özel hastanenin radyoloji bölümünden randevu aldım. Doktordan doktora farkediyor diyorlar. Doktor iyiyse gittiğiniz bölümün bi farkı yok sanırım. Bu arada 1300 TL dediler bizede 3500 çokmuş gerçekten.
Esripek Baby_B ben üniversite hastenesine yaptırmıştım 1258 tl filandı sende üniversite hastanesine bak derim
Busecan Merhaba, benim gittiğim doktor da özel ama hastanede detaylı ultrason yapılmıyor. Doktorumla konuştum Perinatoloji doktoruna yönlendirdi beni siz de sorun isterseniz yanlışlık olmasın :)
Baby_B Busecan doktorum bizim hastanede yaptircak misin dedi direkt Bende evet dedim ama radyoloji bölümü yapiyormuş Bazi yerlerde böyle zaten ama perinatolog olsa daha iyi sanki..
Leyla9456 Benim doktorumda özel 2500 tl istedi , arkadaşım devlet hastanesinde parinatolpjide yaptı bende devlet hastanesinden randevu aldım özelden vazgeçtim
Baby_B Leyla9456 20+3deyim devletten alirsam suan yetismez Özelde bir perinetalog buldum ona gidicem galiba.
Esripek Baby_B canım üniversite hastanesi var ise oraya bak tavsiyem burda da 3850 den başlıyor özel hastanede
Baby_B eda23536 istanbulda 4000e buldum Riskli bir gebeligim yok cok sukur,radyolog uzman doktora gitmeye karar verdim epey meshur birisiymis.3500 o da