Melek38_ Laydi eğer geç döllenme değilse bu hafta görebilirsiniz. Ayrıca pıhtılaşma testi için biraz geç olmuş. Hamilelikten önce yaptırsaydınız daha iyi olurdu. Ben şehir hastanesinde yaptırdığımda 3 ay sonuç için bekledim. Birde doktorunuz çok saçma konuşmuş. 1 dogumum 1 düşügüm var. 2 ayrı kadın dogum doktoruna gittim bu testi yaptırmadan hamile kalmamı önerdi. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın demekki böylesine denk gelsem ben tekrar düşük yapmak zorunda kalıcam çünkü igne kullanıyorum.
Laydi Melek38_ benim pıhtılaşmam yok canım zaten hamilelik sırasında çıkan birseymiş bazı gebelerde . Evet malesef yeniden bebeğiniz düşsün sonra bakarıza getiriyorlar bir can gibi bahsetmiyorlar çok ilginç gerçekten
Beyzabiie Laydi bugün kontrolümüz vardı bebeği de gördük kalbinin atışını da gördük. Bende 5 haftalıkken keseyi görmüştüm doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben gitmedim😁 8+6 ile bugün gittik gördük🥹🥰
Laydi Beyzabiie darısı bana inşallah bende bugün keseyi gördüm tam zamanlı döllenmeymiş sat göre 5+3 hayırlısı bakalım 🥰
Melek38_ Laydi normalde benimde yok, kızımda igne felan kullanmadım. Zaten öyle olunca, sağlıklı normal bir gebelik geçirip sonraki düşük olunca enteresan geldi doktorlara. Düşükten sonra 3 ay beklememi bu süre zarfındada testi yaptırmamı önerdiler.
Laydi Melek38_ olabilir beta düşmemişkende belki doğru sonuc verir diye demişlerdir nasibi olmayınca olmuyor
Hhh03 Laydi inşallah sağlıkla kucağnıza alın özel hastaneyemi gittiniz acaba özel hastanede genetik test yaparlar diye düşünüyorum kısa sürede çıkar hemde devlette yaptırırsanız 2 aya yakın sürede çıkıyo bende yaptırdım içinizin rahat etmesini istiyosunuz özelde testlerinizi yaptırın benimde bi düşüğüm var pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum
Laydi Hhh03 devlete gittim genetik testlerimiz temiz çıktı patalojide temiz çıktı doktorumuz bi dahaki gebeliğin sağlıklı olur muhtemelen dedi inşallah da öyle olur 🙏🏼