Patito__ Melike2535 kesinlikle igne belki hapda dahil sart cnm Mutlaka veren bir dr bulun kalmadn once gorusun Bu islerden riskli gebelik drlari daha ii anliormus Ben bir riskli druna gostercem sonclarmi Sizde orda arastirip veren bir dr bulun ve kalmadn gidip görüşün bnce verecekse ordan devam edersiniz. Ama kullanmak sart bnu atlamayalm. Vermeyenlere gitmeyin kesinlikle Simdiki aklim olsa ahh ahhhhh…. Kimyasallar veya dusukler icin hamile kalmadn once hap veya igne veren drlr bile vrmis cevremde
Melike2535 Patito__ devlette direkt randevu alamıyorum canım riskli gebeliğe önce kadin doğum görmesi lazım o da göndermiyo maalesef mecburen özele gidicem riskli gebeliğe ama iyi bir doktora gitmem lazım çevremde herkes çocuğum olmuyo sanıyo durumumu anlatsamda anlamıyorlar eğer en başından iğne kullansaydım suan bebeklerim yanımda olurdu düşündükçe içim acıyo başkalarının yavrusunu severken göz göre göre kendi canımdan olanları kaybetmek hem de bu kadar belli bi durum yüzünden sebebi belliyken rabbim yanlarına bırakmasın zaten zor gebe kalıyorum bide böyle olunca çok çaresiz hissediyorum
Patito__ Melike2535 aynen cnm son gebelikte bende arastirmaya gittim belki igne verir diye riskli gebelige yonlendirin dedm zaten iki dusugmde vrdi ozmn Kese gozuksun ole kalp duyulsun ole sonra ikinci aydan sonra dediler o ara ucuncude dustu Oyuzden ozele gtmek lazım Ben simdi ozele gitcem insallah riskliye ve insallah fayda gorurum arrk düğüm cozulur Belkide goz gore gore bukdr acilari yaşadım Rabbim yardimcimiz olsun her nerde ugrasan varsa hep dua ederm Rabbim bizi kimsenin karsisinda boynu bukuk birakmasin kmseye imdendirmesjn hayrli evltlt nasip etsin aminnn
Poyraz20_ Melike2535 hataydayim bn siz alım dolap uygulamasında satan arkadaslar oluyor bn öyle yaptım 1 kutu aldım test yaptım pozitif gorukten snra dorek vurulmaya başladım gunumden 13 gün geçti bugünde gittim keseyi görmeye gorudk keseyi 5 hafta 3 günlük 1 kutu yazdı kalp atışı duyduktm snrada rapor cikarticak
Poyraz20_ Melike2535 hataydayim bn siz alım dolap uygulamasında satan arkadaslar oluyor bn öyle yaptım 1 kutu aldım test yaptım pozitif gorukten snra dorek vurulmaya başladım gunumden 13 gün geçti bugünde gittim keseyi görmeye gorudk keseyi 5 hafta 3 günlük 1 kutu yazdı kalp atışı duyduktm snrada rapor cikarticak
Melike2535 Poyraz20_ aaa nasıl cesaret ettiniz o şekilde kullanmaya dozu falan nasıl ayarladınız bu arada hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Melike2535 Patito__ amin canım insallah artık kendi kendimizin doktoru olduk başka çare olmayınca rabbim bizim gibilere yardım etsin çok zor gerçekten
Patito__ Melike2535 aynen naalesef sistem insani ona itiyor Birde intten okuyup inanmahin diorlr ama eminimki bu kan pihtilasmasi internetten yayildi bircok dr burdaki insanlarin diretmesiyle bilinclendi Ama cogu bu konuda bilincsiz Belki de aldiklari egim degismeli bu konu arastirilip literaturler degismeli Tüm kadin dogum drlri da tekrr bu egitimi almalı
Sssbbbs Poyraz20_ bende de aynı problem var keseyi görmeden daha hemen düşüyor kimyasal oluyor siz gebe kalmadan önce ilaç kullandınız mı
Poyraz20_ Sssbbbs Ağustos ayında duusk yaptigimda bişey kullanıyordum düşükten snra 1 adet gördüm snra vitamine başladım 1 ay Ekim ayında adet olmam gerekiyordu olmadım işte test yaptım çıktı kan tahlili verdim kesin hamile oldugumu öğrenince elimde iğne vardı kullndim dünde doktora gittim keseyi gördü direk iğne verdi düşük önleyici hap vitamin ecopirin şuanda bunları kullaniym
Baharcemre01 Patito__ 2 değer vardı bende faktör 5 ve faktör 2 ikisi homozigottu ama onlarda problem etmedi doktorum sadece lupus antikoagüland değerlerimde 3 ü de yüksekti sınırın çok az üstündeydi ama doktor riske atmayalım iğneye başlayalım dedi.Yani baz aldığı değer lupus değerleriydi
Patito__ Baharcemre01 faktorler en onemli genler ustekik homozigot direk pihtilasma demek iyi ki riske atmamis zaten acikca pihtilasma var.
denizmanzarasi Patito__ tüp bebek annesiyim 1 düşük öyküm var, değerlerimiz benzer iğne kullandım gebelik boyu, bu kadar düşük öykünüz varsa bence riske atmaya değmez kullanmanızı onaylayan bir doktordan rapor alın bir de o şekilde ilerleyin sağlıkla inş 🙏🏻
Patito__ denizmanzarasi evet cnm bende buna karar verdim insallah kalabilirsem kullandiran bir dr bulacagm hemen Gerekirse dr dr gezip bunlara igne verionmu die sorup randevu alcm :))))