Cerenn28 İstanbul’da Avrupa yakasında oturuyorum doktor önerisi istiyorum memnun kalan ve ücreti çok da fazla olmayıp zorlamayacak Anadolu da olur yeterki güvenilir ilgili doktor olsun
User33 Cerenn28 ben yenibosnada oznur Dündar akına gidiyorum instadan da bakabilirsiniz çok memnunum çok güzel ilgileniyor
aycatutall6121 Cerenn28 Esenler Medipol Burcu Gülşah Balcıya gidiyorum muayenede indirim var şuan 900 tl normalde 1200
Havvabektas Cerenn28 Avrupa yakası bilmiyorum ben Anadolu oturuyorum kartal umut hastanesi Dr Fatih Birol gidiyorum çok memnunum
Hale_canoglu Cerenn28 canım ben Medipol megaya gidiyorum feride mimaroğlu Dr çok iyi çok güzel yaklaşımı var hastaneye zaten diyecek birşey yok temizlik ve ilgi anlamında beklentinin üstünde muayene 1500 tl
Hale_canoglu Mmehtappp evet ama ne zaman zam gelir bilemem yada geldimi bilmiyorum hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
monica50 aycatutall6121 dün ben de kendisine muayene oldum ne zamandır gidiyorsunuz memnun musunuz? başka bir doktoru düşünerek gitmiştim müsait değildi ama burcu hanımın yaklaşımı da hoşuma gitti kararsız kaldım
aycatutall6121 monica50 burcu hanımı seviyorum instagramı da var sorum olduğu zaman yazıyorum cevaplıyor yaklaşımı falan gerçekten çok güzel bir doktor 3. Gidişim oldu geçen cumartesiyle birlikte