_Feslegennn__34 Kızlar bugün adet günüm 21 de Çatlatma iğnesi oldum 23. aşılama oldu bugün adetimin 14. günü de dayanamadım tes yaptım testim böyle çıktı sizce var mı gözle daha net görünüyor ama
orkidemm_ _Feslegennn__34 senin adına çok mutlu oldum çok önceden de iğne vs bulamamıştın yanlış bilmiyorsam o kızsın inşallah betanda güzel bir değerdir ❤️
_Feslegennn__34 Asyarslan60 yaaa çok teşekkür ederim canım bi iki gün geçsin öyle kan verıyım diyorum 🥹
_Feslegennn__34 orkidemm_ ayyy evet çok doğru hatırlıyorsun bu sefer oldu galiba ya sevıncten ağlıyorummm 🥹
dogakartal _Feslegennn__34 varrrrr 😂 Çatlama iğnesin etkisi çoktan geçmiştir zaten Tutunmuş canım benim 🌼
_Feslegennn__34 Femay kızz bana geç bile cıkmiş gibi geldi daha net olur diyordum ama bunadaa bin şükür iki yılın hasretı bitti inşallah ya 😭
Burcu__0506 _Feslegennn__34 canım benim gerçekten senin için o kadar mutluyum ki ama sana dedik demi umutsuz olma diye bak meğerse varmış 🥰🥰🥰🥰
_Feslegennn__34 Burcu__0506 ayyy Kesınlıkle öyle ya hiç umudum yoktu kesın tutmadı dedım umutsuzca test yaptım ama varmiş inşallah bu ay hepmızın ayı olur güzel sonuçlar alırız kuzumm 🥹