mcansu Defnemome ben geçen aldım valla ilkinde böyle olmamıştı ama şimdi ikinci gebelik rahatsız oldum iyice
Kocbuse65 Defnemome epilasyon aletiyle 😂 şimdi doğuma yakın alacam artık bıraktım valla göbeğim hiç bu kadar kıllı değildi 😅
Liddle_mom Defnemome annem bana hamileyken tuylu seftali yemis istisnasiz her yerim tuylu ondan dert etmiyim yoksa bir yeri alinca komple vucudu almak zounda kaliyom🤣
bisbis Defnemome bikını bolgesını epilasyonla alırken orayıda alıyorum 2 dk acil doktora gdcksem duşta jıletle alıyorum ama sadece o uzun kıl olan yeri kısa kıl onla yerlere asla sürmüyorum çoğalmasın diye
Pnrmrm Defnemome İnce tüy, epilasyon aleti çoğaltır diye düşünüyorum. Tüy dökücü kreme de güvenemiyorum zararı var mıdır yok mudur
mcansu Defnemome ilkinde belli belirsiz tüydü dikkat etmezsen belli bile olmuyordu normaldi öyle rahatsız edici değildi ama şimdi hem siyah siyah hem uzadı sinir oluyordum bir cesaret aldım geçtim 😅
Papatyamm63 Defnemome yokya ben artık alışmışım her yerimi kendim alıyorum koltuk altı bacak kol vajina hepsini agdayla alıyorum her şeyi kendim yapıyorum bı kaşlarımı almayı beceremiyorum 😂
Defnemome Papatyamm63 ay çok acıyo ben bende epilasoynla alıyorum heryeri koltuk altı eldivenle bikini jiletle 😂