sorybaby 36 haftalik hamileyim 20 kasımda yani 38+1 e gün verdi doktorum biraz korkulu biraz mutlu biraz endişeliyim bu ikinci sezaryenim ama yine de korkuyorum benimle ayni güne alan var mı 😻♥️
Fulya90- sorybaby benim de son 2 günüm canım perşembe sabah alınacak 38+1 de ilk hamileligimde preeklamsi sebebi ile uyutularak sezeryan olmuştum ama bunda belden uyusturmali olacak ve korkuyorum.
Elfelf475 sorybaby benim de 99 gün var 😁 hayırlısı olsun kaçıncı doğum olursa olsun bence heyecanı stresi bambaşka
tugce0909tm sorybaby merhaba bende 37 haftalık hamileyim 20 kasıma gün verdi doktorum 🤧 ilk sezeryanım ve çok heyecanlıyım bebeğiniz kaç kilo şuan erkek kız?
Hilal75 sorybaby inşallah benimde öyle olur ya oğlumla kızımın doğum günü aynı olsun şu an doğum ocak 5 de gözüküyor ama ne gün verirler bilmiyorum ya
tugce0909tm Fulya90- 38.haftada sezeryan normal mi oluyor? Benim de 39 da gün verdi doktorum ilk sezeryan olduğu için bi tedirginlik var üzerimde erken mi diye düşünüyorum bebeğiniz kaç kilo doğdu ve haftasından önde miydi
Hilal75 tugce0909tm canım ilk oğlum kilolu olduğu için oldum sezaryen belden aşagı iğneyle memnun kaldım
Fulya90- tugce0909tm normal sezeeyan oldum canım 38+1 de alindi 3860gr doğdu çok şükür bi sıkıntı yaşamadık