babyiscoming_ Kızlar normalde hareketli bebeğim çok şükür. Ama dürttüğümde, karnımı okşadığımda falan hiç tepki vermiyor ya neden acaba 23+4 haftalığız burada okuyorum hep tepki veriyor diye 🫠
Sadecebirisi babyiscoming_ ayni haftadayız.Bende dürtüyorum ama hiç bi tepki yok.Neden böyleler acaba🤔😂
Birkucukmutluluk babyiscoming_ daha çok küçük güzel annesi ☺️ uyuyordur o günün çok büyük kısmını canınızı sıkmayın 30lu haftalara girince sizinle oynamaya bile baslarlar 😀
myangelson babyiscoming_ benimki de vermiyor bana tepki ama babası elini koyması yeterli oluyor hemen tepki veriyor 🥲 yarın 21 haftalık olacağız
Hryedz babyiscoming_ bızımkıde bana ve abıye tepkı verır baba dokununca deli gıbı hareket eden bebis uyku moduna gecıyor😂
babyiscoming_ Sadecebirisi ay bilmiyorum kii burada da okudukça benimkisi neden tepki vermiyor acaba diyorum 😄
babyiscoming_ myangelson ay babasından zaten hepten kaçıyor adamı çağırıyorum gel gel bak vuruyor diye elini koyunca tık yok😂
isiksinem45 myangelson Bizde tam tersiyiz bebeğim bana tepki veriyor babası elini felan koyunca resmen duruyor bende sanırım seni sevmeyecek bebeğim diyorum 🤣
myangelson babyiscoming_ beni kiskandiriyorlar resmen ya sabah eşim işten geldi hiç hareket yoktu eşim gelince başladı tekmelere hareketlere eşim diyor anneyi kiskandiralim biraz diye o da iyice coşuyor 😂😂🥲🥲 benim şimdiden pabuç damda 🥲
neslihann7 Herkesin hamileliği farklı normal olabilir de kafanıza takıyosanız doktora görünün isterseniz
babyiscoming_ neslihann7 ay bu sebebten doktora gidilir mi allah aşkına😂 herkesin hamileliği farklıdır biliyorum tabi ki bunu, ama burada genelde herkes tepki verdiğini yazmıştı ona istinaden post açtım 🫠
numix O haftalar hareketleri çok düzenli olmuyor. Bir gün hareketli ise diğer gün hareketsiz olabiliyor normal ☺️
myangelson isiksinem45 evet genelde sizdeki gibi oluyor bizimki tam babaci olacak abisi de öyleydi çıldırıyordu babasına işten geldiği an babasını göreyim sesini duyayım içerde neler neler yapıyordu 🥲 bu oğlumuz da öyle abisine göre daha sakin ama babaci 🙈 diyorum seni ben taşıyorum kendine gel 😅
Aslaninannesi_ Ben dürtünce oda bana vuruyor ama eşim kızıyor dürtme çocuğu diye bende o işteyken dürtüyorum ara ara 😀😀😀 elini karnına koy hareketlendiği yere ufak ufak dürt ve gıdıkla bak neler yapıyor seyret bide uzandığında yap ayaktayken olmayabilir
Aslaninannesi_ babyiscoming_ ben çok yaramaz bir çocukmuşum bizim oğlan bana çekmiş olabilir 😀yerim onu burcu ne olacak ♥️