MervEslinArden Deringrgl 20.haftamda hissettim kızımı, 10+3 şuan içimde bişeyler kayıyor bağırsak hareketi falan değil yani bu bariz kaymalar
TKumsall Deringrgl ilk gebelikte 14te hissetmeye başladım şimdikinde 17de hissettim şu an biraz daha net 18+5te şu an cinsiyet farkından miydi biri daha kıpır kıpır diğeri utangaç diye mi anlayamadim
Baby_B Deringrgl ilk gebeligimde 7.haftada dusuk yaptim Ikinci gebeligimde 16.haftada hareketleri hissediyordum tekmeler 19 da basladi Simdi 20+3deyiz🩷 Yemek ve kahvalti sonrasi hareketli bir kizimiz var🤭🤭
Deringrgl Baby_B maşallah allah bağışlasın bende 16 da hafif hafif hissediyordum şimdi biraz daha hareketli
Larraa 19+5’te hissettim. İçinde baloncuklar patlıyormuş gibi bir histi. Şu an 21+1 hala çok sert bir hareket hissetmiyorum. Her gün düzenli aynı minik hareketleri hissediyorum gittikçe daha belirgin oluyor gibi ama 🥰
nurmltli61 Deringrgl 15+4 haftalığız🌸küçük küçük hareketlenme hissediyorum böyle biri sanki dokunup çekiyor hemen🥹
Tasya 16.haftada pıt pıt vurma hissediyordum 17 de hareket hissetmeye başladım şimdi 18 olduk net hissediyorum ilk gebeliğim 😊
Deringrgl Tasya maşallah bende 17+4 üm özellikle dans ettiğimde hareketlerini hissediyorum oynuyor gibi ama sert hissetmek için sabırsızlanıyorum
melike1-2 @“MervEslina” merhaba benimde üçüncü gebeliğim 9 hafta bitecek ama seğrime gibi hissediyorum sanki sizde de böyle mi başladı 😅 bu kadar erken mümkün değil diyorlar ama hissediyorum sanki