edashh Busraburakkk 😔 zaten çok bişey gerekmiyor bazıları abartıyor cocuk hrmen büyüyor çöpemi atıcaklar aldıklarını anlamıyorum
edashh Tubaagbut bende sadece kıyafetleri oda indirimden buldum kaçırmiyim dedim başka hiçbişey almadık şubat ayında almaya başlicam hem son zamanlar öle geçer😄🤗🤗
Busraburakkk edashh kaka kusuyomus ya yedek olsun diye cok alınıyor yani aslında öyle ama işte bebek eşyalar cok pahalı el kadar elbiseler 30-60 TL
Halime23 Yeniiannee penye battaniye ,nohut battaniye ,kalın yün battaniye bunları aldınmı canım ben bezini ıslak mendilini ağız silme mendilleerinide aldım🤗
Halime23 Yeniiannee ben 2 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım çabuk batıryorlarmış ama yinede sen bilirsin
Yeniiannee Halime23 sence neyim eksik canım galiba 0-3 ay pek birşeyim yok kime sorsam alt üst 3-6 ay almamı söylüyor büyüğün çağresi varmış küçüğün yokmuş
33mersin Dileksah ben civilden aldım johnson baby marka şuan güzel görünüyor bakalim kullanmaya başlayınca gorcez 😀
Tontisannecik Tubaagbut kıyafetler battaniyeler bakım ürünleri süt sağma makinesi bebek arabası ateş ölçer emzik biberon banyo seti bez ıslak mendil deterjan vb bebeğimin her şeyi tamam. Kendime pijama ve sütyen alacam lohusa pedi bir de
Hanife_ Tubaagbut 1 Nisan doğumum😊 herseyimiz hazır şükür 20. haftaya gelmeden bitmişti alışverişimiz yıkayıp ütüledim bile bi hevesle bi tek lohusa takımı bez ıslak mendil magnet kaldı😊27 haftalığım sezeryan olcam
Merveegazann Haticeebasyoll üst üste koyunca azıcık yer kaplıyo yetmez bunlar diyorum kendi kendime sanki çocuk her dakika kirletecek gibi 🙈😂
pitircikannesi1 Yeniiannee cnm kıyafetler yeterli bence. Battaniyeleri,bakım ürünlerini şampuan ıslak mendil pişik kremi bebek bezi,alt açma,havlu, biberon emzik bunları almadı isen bunlara başla
Yeniiannee pitircikannesi1 herşeyi var canım sadece kıyafetleri eksik gibi kimi 0-3 ay almamışsın kimi ise 3-6 ay büyüğün çağresi var küçüğün Yok diyor ne yapmalıyım bilemedim