rmyksl Ben anlamadım ya , bugün 182 yi aradım direkt randevu alabileceğimi söyledi bu tarz bir şey demedi ama randevu bulmak da zor . Bekleyip muayene olmadan gelmek istemiyorum
Ssahinnn Aselll2021 Avrupa yakasında sadece belirli devlet hastanelerinde perinatalojiden randevu alabiliyorsunuz onun içinde bir kere olsun o hastanede muayne olup yeşil alan açtırmanız lazım.Ama muayneye gittiğiniz gün yeşil alan açtıklarından emin olun ben gittim yeşil alan açtık dedi doktor ama açılmamıştı hastane evime uzaktı telefonla zaten ulaşılamıyor sonradan aynı hastanede tanıdık doktor buldum randevusuz gittim yoksa çok zor bu bölümden randevu almak sıkı takip edin mutlaka.Çam sakurada olacaksa eğer Hakan Eren’el isimli doktoru tavsiye ederim ben çok memnun kaldım
deletedmom7263 Ssahinnn o hastanelerde muayeneye gitmek zorunda degiller ki canim,, herhangi bir hastanede kadin dogum muayenesinde doktor senin gebe oldugunu sisteme girip yesil alan aciyor. Ben beylikduzunde kontrole gidiyorum ordan yesil alan actilar
deletedmom7263 Aselll2021 yok herhangi bir hastanenin kadin dogum poliklinigine gittiginizde size yesil alan aciyolar sistemden. Oylece ya 182 yi arayip ya da mhrs’den girip perinatoloji randevusu alabilirsiniz. Mesela ben beylikduzu devlet hastanesinde kadin doguma gidiyorum. Ilk muayenede yesil alan actilar. İkili test icin randevu al dediler. Sultangazi hasekide bosluk buldum orda ikili test yaptirdim. Detayli ultrason icin cam sakurada bosluk bulunca bana daha yakin oldugu icin oraya randevu aldim
_rumeysatpl deletedmom7263 Merhaba. Ben gittiğim zaman ultrasonun %70 ini orada bulunan asistanı yaptı kalan son kısımda kendisi baktı. Net bir şey söylemedi hatta neredeyse hiçbir şey diyebilirim. İlgili asistan bir kemiği bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için tam göremediklerini ne olur olmaz 1 ay sonra bir daha gelmemi söylediler. Ultrason kağıdı vermiyorlar. Cihazı dahi tam göremiyorsun zaten kendileri görecek şekilde ayarlı. Rapor veriyormuş bazı yerler (yani detaylıda nelere bakıldığına dair bir kağıt )ama bana verilmedi sistemde herhangi bir raporda yoktu radyoloji görüntüleri dışında. Bende şu an nasipse diğer detaylı kontrolüm için yoldayım. Hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım hepimiz inşallah.🙏🏻 ( He bir de alttan muyane de edildi vajinal ultrason ile hazırlıklı gitmekte fayda var)
deletedmom7263 _rumeysatpl ay cok detayli bi sekilde anlatmissiniz cok tesekkur ederim🙏🏻 insallah hayirli sonuclar aliriz. Ben ikili teste gittigim doktordan detayli icin randevu bulamamistim bulunca cam sakuradakini iptal edip ona aldim az once. Saglikla gelsinler🥰