Melegimveben Kızlar tahlil yaptırdım beta 325 çıktı son adet dönemim 9 aralık 2017 kaç haftalık hamile oluyorum 🤷🏼♀️
Gzdykpln Melegimveben Normal sartlarda 6 haftalik hamile olmaniz gerek, bebeginizse 4 haftaliktir. Ama gec dollenme vs gibi faktorleri de goz onuna alarak en net bilgiyi size doktorunuz ve ultrason cihaziniz verecektir.
Emnmntmhmmt Melegimveben doktorun ultrasonra gördügü senin doğru haftan ve günün oluyo canim doktorundan ögrenmen daha mantikli çunkü ben sata göre 16 haftalik hamileyim ultrasona göre 13 😁 gec yumurtlamadan dolayi
Hlyfrz Melegimveben yeni dollenmis olabilir gec dollenmesi cok normal. Adet tarihi cok dogru olmuyo zaten dogumuna kadar o haftan surekli degisecek canım 16 haftadan sonra kesinlesmeye baslar tam tarihin.
Almilam Melegimveben son adet döneminden hesapla canım adet dönemin neyse odur ultrsonda bile 1 hafta geriden görülebiliyor bebek geç dönllenme olmuş olabilir.adetinde kaç haftaya geliyorsa o kadardır bebeğin
Melegimveben Hlyfrz Çok teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsinde 🙏🏻 çok merak ettim kafama takıldı benimde kaç haftalık olduğu soruyorlar tahlile göre 3 adet dönemine göre 6 hafta diyorum🤦🏼♀️