payidar hemde nasıl allah biliyor ya öğrenen kadar hep kızım diye sevdim eşim de hep bizim kızımız olcak diyordu 🙈 Dpktor erkek fitinle bi kal gelmişti bana emin misiniz ya felan demişim 🤭 eşim saçmalama hayatım demişti 😂 detaylı da çok uğraştırdı bizi sıpa 😌 asla ne yüzünü ne bacak arasını açmadı biliyor musun😂 doktorumuz aaa ne inat bi kız dedi ben yattığım yerden doğruldum eşime bakıyorum aptal aptal bize kesin erkek dediler diye bizde alıştırdık o kadar hafta da kendimizi artık tabi sanmam açmıyor ama bisey yok dedi bi saat sonra yine gel çikolata ye dedi gittim yine yok biraz açtı onda da kız bu bence ama yarın yine gel dedi gittik yüzünü yandan gösterdi hanımefendi😂 sol profil 😂 bunca yıldır bu mesleği yapıyorum bu Bebek kız çocuklar dedi kadın bize sonra kendi doktoruma gidince yanılma olur bakalım dedi evet kızmışşş dedi 😂 eşimle biz bi ay kendimize gelememiştik 😂 bide isimli hastane çıkışı mavi kokulu taslar yaptırmıştım 😂 hastane çıkışını hallettim ama 😌😌 isim yerine kurdele diktim altına da tülden tütü yaotım kız modeli oldu lacivert kanatlarının rengi ama olsun altında lacivert pembe kurdele ve pembe tütü yaptık lacivert kanat yerlerine taş diktik 🥰 illa her yeri pembe olacak değil ya 🙈😌 kokulu taşlarını da baştan yaptım 😂