Guneyinannesi1 Fatmaacylnn benimki yumurta büyüklüğünde oluyordu dr gittim ameliyat dedi ben kendim sıktım patlattım sürekli oluyordu sonra o bölgeyi almadım düzeldi çok şükür korkuyorum orayı temizlemeye 😂
Fatmaacylnn Guneyinannesi1 benim ki de büyüyor gibi sanki sıktıkça da içinden kan geliyor ne yapacağımı bilemedim valla😄
Bebisiminannesii Fatmaacylnn rica ederim , internette neye benzedigine dair fotograflar var bakabilirsiniz.
BilgecyLn Fatmaacylnn önce sulu kan geldi ama çok acıdı sıkarken sonra iltihap çıktı anında acısı geçti
BilgecyLn Fatmaacylnn valla canım daha önceden de aynı yerde olduğu için iltihap çıkacağına çok emindim o yüzden acısına dayanıp sıktım istersen banyoda dene yumuşayınca daha kolay çıkar hem de suyu açığı hafifletiyor
Zeyneppp16 Bebisiminannesii korkutmak için söylemedim. Adını karıştırmış olabilirim. Bendede smear testi alınmıştı sebeplerini araştırırken görmüştüm oyuzden bilgi vermek istedim
Bebisiminannesii Zeyneppp16 :) evet karisiklik olmus her kadinin 3 yilda bir di sanirim smear testi vermesi gerekiyor ihmal etmemekte fayda var
Fatmaacylnn Bebisiminannesii evet baktım ordan da ama bilemedim ne olduğunu doktoruma gidince danışmam inşallah 💕
Fatmaacylnn Betulyavuz merhaba, yok danışmadım burda sorduktan 2 gün sonra falan geçti doktor kontrolüme de daha vardı o yüzden sormak hiç aklıma gelmedi o günden beri de çıkmadı inşallah bi daha çıkmaz