Xceyyydd canım benim benimde devlette ölçtürdüğümde ensesi olması gerekenden büyük kalın çıkmıştı dün kendi doktoruma gittim bu çok kalın ölçülmüş ben o kadar kalın ölçmedim dedi ayrıca ense kalınlığı ölçüsü pozisyona göre değişebiliyormus yani kalın çıkabiliyormuş burnu da fındık gibi küçücük olacak belki ondan küçük çıkmıştır her cocugun burnu büyük olacak diye bişey yok ensesi de gelişime göre değişebilir belki çocuğun gelişimi iyi kilolu olacak akrabama dediler ensesi kalın kesin dawn sendromu o da hiç bir test yaptırmam öyleyse kabulüm dedi çocuk doğdu 4 buçuk kilo ondan kalın çıkıyormuş bunlar sadece ihtimal şuan ona bakılırsa benimde riskli çıktı ikili test bidaha aldı kendi doktorum daha az kalın ölçtü benimki de şuan bidaha riskli çıkabilir ihtimali olabilir ama takmayacağım yüzde yüz sonuç değil sadece öylesine ihtimal ve yüksek çıkıp sağlıklı kucağına alan çok kişi var çevremde o yüzden sende takma her şeyin en iyisini Allah bilir sakin ol dualarım seninle Allah bebeklerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah