KlncA Kızlar özellikle yalancı sancı yaşayanlar bakabilir mi 40+2 yim sayıyorum 5 keredir 10 dk da bir bebeğim toplanıyor kasılıyor bu sırada kasıklarım ve belime ağrı giriyor ama dayanılacak ölçüde şuan. Bu kadar sık olması normal mi? Doğum sancısı böyle başlar mı? Pek umudum yok ama 😣 İnşallah şiddetlenir de doğum başlar hala ne nişanım geldi ne suyum 🙁
Deletedmom434 KlncA gerçek sancı yaşıyorsunuz muhtemelen yalancı sancı sık sık olmaz☺️ 10 dakikada bir ise de hastaneye görünün
Vethekelif KlncA insallah canım günümüz aynıymış bende sancı olsun diye dua ediyorum düzenli olan genelde Doğum sancısı oluyor su Nisa’n her zaman gelmeyebiliyor düzenliyse ki düzenli anladığım kadarıyla normal Doğum sancısıdır bir git doktora derim
Cismmpoyraz48 KlncA benimde 10 dkikada bir geliyordu umursamiyorudm yalancı die dogum sancısiymis 3 cm ile yatışm yapılmıştı Inşallah doğumdur sizinde 😊
Rabia06 KlncA yalancı sancı gider sıklıkla gelmez canm muhtemelen sancın geliyo sen dakikalarına dikkat et rabbim yar ve yardımcın olsun ❤️❤️🤗
KlncA Deletedmom434 Vethekelif Cismmpoyraz48 Rabia06 iremby Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim yorumlarınızla Mutlu oldum umarım gerçek sancılarımdır yanlış alarm değildir ☺️ günüm geçti ve normal doğum denemeyi çok istiyorum tabi önce hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻 1 saat daha takip edip duşa girip acile gitmeyi düşünüyorum inşallah devam eder..
iremby KlncA bir kac dogum hikayesine baktigimda sancilarim oyle cok değildi ama acikligim vardi doguma aldilar dogurdum yazmislar bence sanci az diye hafife almamak lazim sanirim
Vethekelif KlncA ah canım Benimde günüm geçti seni çok iyi anlıyorum bize haber et ona kolay Doğumun olsun
Hmyr_ygt KlncA canım bence sen git yatış yap 10 dk bir yalancı sancı olmaz saatte 4 kere sancı bile normal görünmüyor