deryabilir34 yaa öyle zor zamanlar yaşıyorum ki kendi evimden kaynım ve kaynanam yüzünden kovuldum . Ev miras olduğu için kavga çıkardılar deprem bölgesinde depremi yaşamış insanlarız . Sırf evi yaptık ev güzel oldu diye konmaya çalışıyorlar . Ablamda Isparta’da eşi askeri personel . Burdaki ilçede yasiyolar. Bnide eşim buraya getirdi iki tanede kızım var. Ve burdaki hastane de ultrason bile yok . Merkeze 2 saat uzaklıkta gidiş geliş çok sorun burda bn o yüzden 3 hafta önce burda doğum yapicam diye doktorla konuşmaya gittim. Hastaneye ilk giriş olduğu için kan idrar istedi detaylı ultrason a gir dedi. Bnde kan sonucunu bekleyemeden gittim . Burdan da okuyunca e nabizdan baktım . Parazit , bakteri , virüs , kansizlik 9 tane refarans dışı yaziyo . Allah’ im kimseye yaşatmasın yaa . İiki gebeliğim çok rahat güzel geçti . Ama bunda hiç bilmediklerim başıma gelio. Bunun sebebide gripken doktorun yazdığı 1000 lik antibiyotik olmuş. Önce mantar olmuştu . Zamnlada tekrarliyodu lekenme geçsin diye kefir de maden suyuda yoğurt limonlu su en sonunda pede sirkeli su döktüm baya yaktı ama akıntı hala devam edio ..
Seninde başını agrittim k.b ama insan korkuyo bilmeyince . Persembe doğum falan demez inşallah . Ağrı yok sancı yok kaşıntı geçti sadece akıntı devam ediyo 4 haftadır bitmeden devam ediyo sürekli çamaşır degisiyorum . 5 yıl cekenler bile olmuş Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin zaten . Eşimin ailesi duysa sevinir . Ölse bayram ederler ..