Derya_deniz Esm_Nzm ben Güzelyalıda gittim detaylı ultrasona uzman doktor vardı o baktı herşeyine ben memnun Kaldım açıkcası
Cerenylmz Candan canım ben Ayşe hanıma gidiyorum şuan sevgi hanım nasıl ilgisi falan bidahaki randevuyu sevgi hanıma alıp denemeyi istiyorum tavsiye eder misin
Damlaamine Cerenylmz bende ayşe hanıma gidiyordum. Sevgi hanıma geçtim gerçekten çok memnunum keşke hep sevgi hanıma gitseydim dedim
Cerenylmz Damlaamine bende birdahaki randevumu sevgi hanıma alıcam gerçekten herkes çok memnun ilgisinden doktorluğundan canım
Damlaamine Cerenylmz kesinlikle ya. Ayşe hiç konuşmuyor seni nelerin beklediğini söylemiyor. Ama sevgi hanım herşeyi tek tek açıklıyor sana zaman ayırıyor. Önerilerde bulunuyor mükemmel bi doktor 😊
Derya_deniz Esm_Nzm hayır radyoloji uzmanı baktı 20 dk falan sürdü 180 tl verdim ben ama memnun kaldım açıkçası
Meltemre17 Derya_deniz Derya_deniz merhaba acaba guzelyali hastanesinde mi yaptırdınız detaylı ultrasnu ?
Cerenylmz Damlaamine evet Ayşe hanım hiç bişeyi açıklamıyor benim aklımda binlerce soru kalıyo dediğin gibi sevgi hanım daha iyi geliyo herkese bende ona başlıycam güzel olur umarım 😊