Cismmpoyraz48 deletedmom734 Amin canım benm amin ❤❤❤ uykusuzluk çok zor fırsat bulursam happy kidse geçiş yapıcam 😂
deletedmom734 Cismmpoyraz48 aynen ben artık günde 3 saat uykuyu öpüp alnıma koyuyorum uyur gezer oldım ama happy kids sarmadı beni buralardayım hala 😁
Mavikalp Cismmpoyraz48 Allah analı babalı büyütsün canım benim gözün aydın bende normal ıstiyorum cok korkuyorum ama bizede senınki gobı kolay doğum nasip etsin insallah
Cismmpoyraz48 Mavikalp tesekkur edrm cnm. Sizinde kolay dogumlarniz olsun inşallah bi anda gelişiyor herşey oldu bittiye geliyor ne zaman o sancilari çektim dogurdumda smdi kucağıma aldım diyorsun 😊
Edssm A doğurdun mu milaslı 😍 allah analı babalı büyütmek nasip etsin güzel bi ömrü olsun prensesin 🤲🏻 bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Cismmpoyraz48 Edssm Evet canm dogurdum sonunda 😍 teşekkür ederim.. inşallah zamanında bekletmeden kolay dogumlariniz olsun sizinde insallah 🤗
Vethekelif Mrry ilaç verdiler açılmama baktılar yoktu ilacı sabah verdiler 1 gibi bir daha baktılar hala açılma yok bekliyoruz nolcak bilmiyorum
Mrry Vethekelif rabbime daha bekletmeden kolaylıkla ilerletsin açılmanı inşallah canım allah yardımcın olsun 🤲🏻
Yeniievli Cismmpoyraz48 maşallah yaa rabbim hepimize böyle dogum nasip etsin. Her an doguracak bi anne adayı olarak böyle hikayeler okumak bana Çok iyi geliyo
Mrry Vethekelif çok sevindim canım benim gerçekten kolay geçti inşallah dmi güle güle büyüt bebeğini rabbime size bağışlasın🌸🤲🏻
worin Cismmpoyraz48 ya ne güzel inşallah bize dw böyle güzel bir doğum nasip olur.. Allah analı babalı büyütsün bu arada canım☺️