betysrn Merhaba ilk hamileliğim o yüzden kullananlardan yorum almak istiyorum kaliteli, tek elle katlanabilen, çok yer kaplamayan bir araba arıyorum şu indirimlerden faydalanmak adına bana tavsiyeleriniz ne olur?
Ddmens betysrn ben Maxi cosi leona 2 bebek arabası aldım arkadaşımın tavsiyesi üzerine henüz aktif olarak kullanmadım ama evde denediğime göre beğendim. Tabii kıyaslayabileceğim alternatifleri deneyimlemediğim için çok net bir şey de söyleyemem. Şu an Hepsiburada da siyah rengi benim aldığım fiyattan neredeyse 4500 tl civarında daha ucuz. Bu fiyat performans açısından bir fırsat olabilir.
Minikavocado newmommmyy2 ben aldım çok memnunum alacaklara tavsiye ederim. Biraz minyon bir anne olacağım aşırı rahat ve hafif, ayrıca çift yönlü kullanımı da var.
Ddmens betysrn sürüşü ve manevraları gayet iyiydi. Tek başıma kolayca kapatıp açabiliyorum. Ve oldukça da kaliteli malzemesi kolay kolay eskiyip yıpranmayacağı belli. Bence o fiyata kaçırmayın. O fiyat farkıyla pusetini de alırsınız.
Minikavocado betysrn evet birazcık dar ama ben uzun saatler araba da bırakmayacağım. Bir de dört dörtlük bir bebek arabası bulmak imkansız gibi bir şey mutlaka bir şey olmuyor.
betysrn KIZLAR BABY MALL DA ACAYİP İNDİRİM VARDI BUGÜN GİTTİM VE EN LÜKS DEDİĞİMİZ İNGLESİNA MARKASI BİLE 23/26 BİNLERE İNMİŞ KOŞUN!! Ben onu deneyince ve bagi neolar maxi cosiler aynı fiyatlarda görünce direk onu aldım aşırı kullanışlı duruyor tavsiyelerde almıştım tepe tepe kullananlardan sizde bir bakın diğer markalarda aynı oranda güzel indirimler var internet fiyatlarına göre
betysrn Ezginur1989 ben Bursada gittim ama diğer şehirlerde de olabileceğini düşünüyorum. Aldığım model de Trilogy
Ezginur1989 betysrn ben trigoly sordum o çok eski mode vs vs göstermediler bile modeli nasıl ağırlığı katlanması kapladığı yer falan hangi renk olanı aldınız bilgi verir misiniz 🥰
betysrn Ezginur1989 hadi ya demekki ellerinde yoktu öyle dediler ben baya kullanışlı buldum katlanması aşırı kolay falan renkleri de pusetle diğerini farklı renklerde aldım o yüzden indirimliydi 26 bine geldi normal fiyatı 45i buluyo